2777
2789
عنوان

کسایی که از لاغری رنج میبرن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غذام زیاده فقط همش به شیر تبدیل میشه

بله میبخشی در این مورد تجربه ای ندارم، فقط بابت چاق شدن اینارو میدونستم  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
قد۱۶۸وزن۵۴

عزیزم من قدم 170 وزنمم 52 تازه دلم میخواد لاغرترم باشم. کله مدلای معروفو نگا کنین با قده بالای 180 وزنشون زیر 55 هست. به این حرفا اهمیت ندین خیلیم وزنتون ایده آله

زیاد لاغر نیستی که من قدم 163 هست با وزن 51 بعد دوبار زایمان و سن 37تازه اجازه نده کسی مسخره ات کن ...

خودمم چاقی رو دوست ندارم اما اونموقع که بچه نداشتم ۶۴بودم بازم شوهرم میگفت لاغری کلا هر زن چاقی که میبینن میگن به به چه خوشگله

خودمم چاقی رو دوست ندارم اما اونموقع که بچه نداشتم ۶۴بودم بازم شوهرم میگفت لاغری کلا هر زن چاقی که م ...

درهرحال الان هم زیاد لاغر نیستی

درضمن اجازه نده شوهرت مسخره ات کنه

مگه موقعی که باهات ازدواج کرد جشم نداشت ببینه لاغر هستی چاق نیستی

ببخشید من حق ندارم ولی واقعا از دست شوهرت عصبانی شدم

عزیزم من قدم 170 وزنمم 52 تازه دلم میخواد لاغرترم باشم. کله مدلای معروفو نگا کنین با قده بالای 180 و ...

عزیزم آره اما خب من باس ن م کلا صاف شده پاهام باریک کلا شکل عدد یک شدم