2777
2789
عنوان

کسایی که برادر یا همسر نظامی دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو یکی از بیمارستان های ارتش کارمند مالی هستن چطور؟ مگه سپاهی ها حقوقشون بالاست؟

درجه بالا باشه اره الان عروس عموی من سرهنگ تمام درحد 7 یا 8 همسرش هم سرهنگ 2 هستش 6 تومن میگیرن در ضمن 16 ساله مشغوله اونیی پسر عموم 6 ساله مشغوله درحد 3 تومن  بعدسپاهیا مزایاشون بالاست زمین دادن وباغشهر و...

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
اهان ولی خوب فکر کنم محدودیت پوشش دارن

اره چادری ان هم دختر و خانومشون هم خواهراشون  بعد اجازه خروج از کشور ندارن غیر از سفر های زیارتی محدود که هستن ولی خوبن خودشون راضی ان بهشون میگم نمیتونین غیر از عراق جای دیگه ای برین میخندن میگن اخه ما ادم  ترکیه وانتالیا هستیم   

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
نه تو یکی از بیمارستان های ارتش کارمند مالی هستن چطور؟ مگه سپاهی ها حقوقشون بالاست؟

حقوق را نمیدونم ولی معمولا  اخلاقشون خوبه و اعصابشون ارومه 

معمولا نظامی ها که سختگیرن و عصبی پلیس ها هستن چون با خیلی ها سرو کار دارن 

ولی شوهر شما که کارمنده حالا درسته بیمارستانش نظامیه ولی شغلش که نظامی نیست نباید نظامی حسابش کنی و با اونها مقایسش کنی واقعا خیلی از  نظامی ها بشدت سختگیر هستن نظمشون هم تو سرشون بخوره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چادربرای همسراشون اجباره؟

نمیدونم ولی خواهرم هر جا شوهرش نباشه چادر سر نمیکنه ولی اگر باشه شوهرش نمیزاره میگه همکارها میبینن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏