2777
2789

ظهر ساعت12 تست دادم اصلا درد نداشتم ولی الان خیلی درد دارم طوری که دولا راه میرم دلیلش چیه حای معذرت میخام حالمم بهم خورد کسی تجربه ای داره کمک کنه

صلوات  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من از اینجور چیزای پاپ اسمیر میترسم که تاحالا نتونستم بدم 

بخدا من این دفعه اصلا درد نداشت خیلی راحت بود 

حتی خیلی تشکر کردم 

ولی الان درد امونمو بریده اصلا نمیدونم چرا

صلوات  

وایییی هیچی نگین من از درد مردم همش انگار داشت رحمم میکشید بیرون خیلی بد بود بعدش ک تموم هم شد تا شب همش این حسو داشتم ک داره یچیزی کنده میشه بیاد خیلی بد بود منم درد داشتم از روز بعدش دیگه اروم شدم نگران نباش طبیعیه حتی ممکنه لکه بینی یا یک یکم خونریزی هم داشته باشی اینا طبیعیه

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
وایییی هیچی نگین من از درد مردم همش انگار داشت رحمم میکشید بیرون خیلی بد بود بعدش ک تموم هم شد تا شب ...

آخی عزیزم

من سری قبل اصلا اینطوری نشدم ولی الان خیلی ترسیدم آخه حالمم بد شد الانم رو شکمم خوابیدم تا یکم آروم شم

صلوات  
واقعا؟پس چرا من اصلا درد نداشتم؟

دفعه اولت بود؟؟نمیدونم واسه من ک خیلی سخت بود دقیقا یک ماه بعد عروسیم رفتم ...تازه پنج دقیقه طولش داد همش میخاستم پاشم فرار کنم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
دفعه اولت بود؟؟نمیدونم واسه من ک خیلی سخت بود دقیقا یک ماه بعد عروسیم رفتم ...تازه پنج دقیقه طولش دا ...

من دوبار دادم یکی شیش ماه بعد عروسی یکیشم دوسال پیش ولی تو هیچ کدوم اصلا درد نداشتم