2777
2789

نی نی بدنیا اومد چقد بود ؟

سونو داپلر هم دادین ؟ مشکل از جفت بود یا تغذیتون ؟

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بله دختر من

سونو سه هفته دیرتر از تاریخ پریودیم بود

سونو داپلر دادم شکر خدا مشکلی نبود

چون خیلی ویار و معده درد داشتم نمیتونستم چیزی بخورم دخترم 2کیلو دنیا اومد

صلوات

سن بارداریت چقدره و وزن جنین چنده

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر من سونو سه هفته دیرتر از تاریخ پریودیم بود سونو داپلر دادم شکر خدا مشکلی نبود چون خیلی و ...

چند هفته بدنیا اومد ؟

31 هفته ..1330

طبق این جدول خیلی پایین نیست وزنش نهایت ۲۰۰ گرم 

اوج وزن گیریش مال ماه نهمه بستنی و دلستر و گوشت قرمز و رون مرغ و اسفناج و آجیل اینا تا حد توانت زیاد بخور 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
داپلر رفتی؟

اره ..ولی  باید ب دکترم نشون بدم 

تو برگه نوشته نرماله وضعیت جفت ولی دکتره گفت خونرسانی یخورده ضعیفه😒 ! و وزن ب 29 هفته میخوره

اخر برگه هم نوشته هرهفته nst , کنترل فشار خون , ازمایشات پرکلامپسی, جمع اوری ادرار 24 ساعته ..تکرار داپلر

مگه چ خبره ؟! گیج شدم !!!

من فشارم همش پایین .قندم نرماله .مشکلی ندارم اصلا 

خودمم کم میخورم 😒

بخور خب چرا کم میخوری سونوی داپلر چندتا شریان و‌ ورید نوشته برات؟ نی نیت دختره یا پسر