2777
2789

چیکار کردید ک راضی شد دکترتون.

چیکار کنم ک برام سزارین کنن.از مطب اومدم صبح انقد اعصابمو خورد کرد دکتر ک تا الان رو تخت عین مرده ها افتاده بودم.اخه چرا زور میگن.چرا نمیذارن خودمون تصمیم بگیریم

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

علت

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بین دو راهیه سختی قرار دارم

نمیدونم کدومو انتخاب کنم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

منم همين مشكل رو دارم.من ديسك كمر دارم.همين الانم از كمر درد نميتونم پهلو به پهلو شم.يعني يا ازينور ميفتن يا ازونور.نه كه تا چند وقت پيش فرت فرت سزارين ميكردن نه از الان.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات

من گشتم ی دکتر پیداکردم ک تو بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری انجام میداد.پیشش هم پرونده نداشتم اصلا.دوسه هفته اخر سونو رو انجام دادم نشونش دادم بهم نامه داد .ولی ۴ میلیون و ۵۰۰ هزینه سزارینم شد.

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

من رفتم سونو به دکترش التماس کردم گفتم یه چیزی بنویس سزم کنن قبول نکرد و گفت اینکارو نمیکنن بعد خودش گفت شانس آوردی جفتت سر راهیه بعد منو سز کردن و دکتر همون توی اتاق عمل گفت خانم شما که جفتتون سر جاشه😳😳😳

منم فهمیدم التماسام به دکتر سونو اثر داشته دستش درد نکنه

ترس از طبیعی.نمیتونم هرچقدم مطلب راجبش میخونم بازم نمیتونم😢

عین آجی منی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بگو استرس دارم نمیتونم

نمیفهمه ک اینجوری بود ک چ دردی داشتم.تهرانم چن تا بیمارستانم سر زدم گفتن زایمان اول طبیعی.حتی اگ دکتر سزارین بنویسه باز تو بیمارستان بررسی میشه.انگار انرژی هسته ای قراره بزام😐

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹