2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی در نجمیه

948 بازدید | 47 پست

سلام دوستان روزتون بخیر 

خواهشا هرکی در مورد زایمان طبیعی در بیمارستان نجمیه اطلاعاتی داره بهم بگه 

ایا بیمارستانش خوبه ؟ راضی بودین ؟ 

بیمارستان بهتری میشناسین ک طرف قرارداد نیروی مسلح باشه

خواهشا کمکم کنید 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

من اونجا بودم

فوق العاده بود معرکه بودن کادر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راضی بودم مامانم منو اونحا به دنیا آورد❤️❤️❤️ ۳۳سال پیش

اخه من تو تاپیک ها ازش خوبی ندیدم همه بدش رو گفتن استرس گرفتم

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
من اونجا بودم فوق العاده بود معرکه بودن کادر

میشه بگین کی زایمان کردین ؟؟ 

واقعا ؟؟ اخه خیلی تو سایت بد بیمارستان رو میگن 

میشه بگین کی زایمان کردین ؟؟  واقعا ؟؟ اخه خیلی تو سایت بد بیمارستان رو میگن

من بهار ۹۴

کادر خیلی مطلع و مجربی داره

دکترت کیه

ببین بیمارستان خوشگل و لوکسی  نیست اما ب شدت خوب و کاربلدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من بهار ۹۴ کادر خیلی مطلع و مجربی داره دکترت کیه ببین بیمارستان خوشگل و لوکسی  نیست اما ب شد ...

خ شگلیش اصلا برام مهم نیست فقط میخوام خوب باشه ..

دکترم طرف قرارداد بیمارستان نیست ..

😣بدون دکترم 

من نه ما پیش. دکترم خیرالدین بود راضی بودم

شما طبیعی بودین ؟؟ 

دکترتون موقع زایمان اومد ؟

بیمارستان چه وسایلی بهتون دادن؟ 

ببخشید میشه جواب بدین 

من اونجا به دنیا اومدم اسم دکترمم خانوم کنعانی بود

🙁🙁بعضیا تو تاپیک ورمورد بیمارستان خوب نگفتن 

خ شگلیش اصلا برام مهم نیست فقط میخوام خوب باشه .. دکترم طرف قرارداد بیمارستان نیست .. 😣بدون دکترم ...

سز میخوای یا طبیعی

برای سز کنعانی

برای طبیعی محمدی و مشفقی