2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی در نجمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 47 پست
نه راستش زنگ بزن نجمیه بگو وصل کنن قسمت ترخیص  هزینه ها رو دقیق بهت میگن الان طبیعی ازاد ۴ تو ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

فدات شم ایشالا زایمانت راحت باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمان طبیعی که درد داره ربطی به دکترش نداره. تنها کمکی که میتونه بکنه اینکه بد اخلاق نباشه خوب بخیه ...

ممنونم خانمی لطف کردی خدا بچتونو ببخشه بهتون

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
فدات شم ایشالا زایمانت راحت باشه

مرسی التماس دعای فراوان من خیلی میترسم  

مرسی التماس دعای فراوان من خیلی میترسم  

نترس بهترین خاطره عمرت میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من اتاقم دو تخته بود. هزینه فکر کنم صدوخورده‌ای. البته با  دفترچه نیروهای مسلح

یعنی کلا صدو خورده ای دادین با زایمانتون؟

انشاالله زایمان شما هم راحت باشه  

مرسی عزیزدلم از دعات 

نترس بهترین خاطره عمرت میشه

وای ان شاءالله 😍😍مرسی ک کمک کردین 

ببین محمدی و مشفقی معرکه ان مشفقی برای طبیعی جوری برای من بخیه زد دکتر زنان میرم نمیفهمن طبیعی بودم

میشه کمی توضیح بدی که روند طبیعی چطور بود؟

یعنی اگر اون روز دکتر نباشه ،نیاد بالای سرت یا دکتر دیگه ای میاد؟ بعد ماما همراه خصوصی میشه ببری یا اونجا مامای خوب دارن

میشه کمی توضیح بدی که روند طبیعی چطور بود؟  یعنی اگر اون روز دکتر نباشه ،نیاد بالای سرت یا دکت ...

سلام عزیزم من درمورد مامای خصوصی نمیدونم ولی اگه بیمه مسلح باشی هر دکتری که شیفت باشه میاد بالای سرت