2777
2789

ولیعصرم چیزای مناسب گیر میاد 

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیدیگه ارزون نیست آرایشی ارزونم باید از این آت و اشغالای تو مترو بخری

باورکن اونا از این گرونا بهتره مگه اینکه مارک معتبر و اصل بخری

من ی کرم پودر گرفته بودم۷۵اینسری یکی گرفتم۱۵۰اون از این بهتر بود

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
باورکن اونا از این گرونا بهتره مگه اینکه مارک معتبر و اصل بخری من ی کرم پودر گرفته بودم۷۵اینسری یکی ...

نه بابا

اصلا استاندارد نیس

زنه میگفت من یه ریمل ابرو گرفتم

ابروهام ریزش پیدا کرده

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید
بچه ها دست فروشای عبدل ابادوجمع کردن. من نمیدونم این همه ادم، الان از کجا نون در می یارن

اره بیچاره ها دلم سوخت براشون اصلا بازار خیلی بی روح وخلوت شده

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
بچه ها دست فروشای عبدل ابادوجمع کردن. من نمیدونم این همه ادم، الان از کجا نون در می یارن

نگو ‌کی جمع کردن؟اتفاقا گاهی وقتا میتومستی چیزای خوب از دست فروشا بگیری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چی بود مارکش

آرتی اس

جدیده رمی رز

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.