2777
2789
عنوان

بازی با کودک 17ماهه

286 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

چه بازیهایی مناسب بچه17 ماهه اس؟؟به نظرتون چه اسباب بازیهایی خوبه براش بخرم من یه دختر 17 ماهه دارم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بازی
0
0%
بازی
0
0%

بازی فکری

برو بگو برا بچه 17 ماهه

من هنوز تجربه ندارم گلم💗

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس وقتشه براش وسایل خاله بازی بگیرم 😊😊مرسی عزیزم از راهنماییت

من ک هرچی میگیرم فایده نداره.فقط بره بیرون پارک بازی کنه .سیر نمیشه.دیشب شوهرم براش ماشین گنده گرفت ک میزارمش توش میشینه خوشش میاد ولی خودش طرفشون نمیره.هرچی گرفتم اهل بازی نیس😕

من ک هرچی میگیرم فایده نداره.فقط بره بیرون پارک بازی کنه .سیر نمیشه.دیشب شوهرم براش ماشین گنده گرفت ...

دختر منم همینطوره . یه مدتی اسباب بازی واسش تکراری شده بود یه یک ماهی جمعشون کردم وقتی براش آوردم خسلی خوب باهاشون بازی میکردالبته تا 3 روز دختر منم بیرون و گردش و بیشتر دوست داره 

دختر منم همینطوره . یه مدتی اسباب بازی واسش تکراری شده بود یه یک ماهی جمعشون کردم وقتی براش آوردم خس ...

من هرچی میگیرم براش میارم انگار ن انگار فقط پارک ماشین بازی.همش میزارم تو اتاقش.واسش عمو فردوس اوردم دوس داشتم کلمات یا حروف یاد بگیره.کلا از هیچی نمیترسه.ولی برام عجیبه از عمو فردوس میترسم تا روشن خاموش میکنم وحشت میکته

من هرچی میگیرم براش میارم انگار ن انگار فقط پارک ماشین بازی.همش میزارم تو اتاقش.واسش عمو فردوس اوردم ...

بعضی بچه ها از وسایل صدا دار میترسن کمی بزرگتر بشن دیگه نمیترسن وبراشون عادی میشه

پسر منم 17 ماهشه عاشق وسایل تو کابینت هاس فقط.

دختر منم دوست داره 

اما بیشتر دوست دارم بدونم شما مامانا با بچه هاتون چی بازی هایی میکنید غیر از قایم باشک و کلاغ پر و لی لی حوضک

بعضی بچه ها از وسایل صدا دار میترسن کمی بزرگتر بشن دیگه نمیترسن وبراشون عادی میشه

اخه ه

از هیچی ترس نداره.نمیدونم چرا از این میتزسه.گفتم آموزشه ی کم حروف و عدد یاد بگیره.انگار ترس داره گریه میکنه و سریع میبنده.عروسک صدا دار داره از اون خوشش میاد نمیدونم چرا با این اینطوریه😞