2777
2789
عنوان

مشورت میخوام راهنماییم کنید لطفأ

48 بازدید | 19 پست

شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟

ما پنج تا خواهر برادریم از بچگی مامانم بین من و برادرام فرق میذاشت همیشه اونارو به من ترجیح میداد همیشه پدرو مادرم باهم دعوا داشتن طوری که اگه یه روز باهم خوب حرف میزدن هممون تعجب میکردیم

هرچی پادرمیونی میکردم هرچی التماسشون میکردم که من درس دارم عصبی میشم وقتی شما دعوا میکردین فایده نداشت یه روز به مامانم گفتم اگه دعواتون رو ادامه بدین قرص میخورم 

انا بازم حرفم خریدار نداشت من حدود دوماه هرروز قرص آرامبخش میخوردم هرروزم تعدادش رو چند برابر میکردم این اواخر تعداد قرصا به ۴۳تا رسید صبح که از خواب بلند شدم میخواستم برم مدرسه احساس میکردم توزمین وهوا معلقم دست و پاهام کامل بی حس شده بود اون روز بدجور حالم خراب شد چندین بار بالا آوردم و دیگه ازاون به بعد قرص نخوردم طوری بود که قرص میدیدم حالم به هم میخورد روزا به سختی گذشت من چندتا خواستگار داشتم دوست نداشتم ازدواج کنم اما دلم آرامش میخواست دوست داشتم از اون خونه راحت شم برم ولی تا خواستگار میومد مامانم باهام خوب میشد منم فک میکردم که دیگه اخلاقش تغییر کرده ولی به محض اینکه خواستگارو رد میکردم دوباره روز از نو روزی از نوع شاید باورش سخت باشه من حسرت یه خواب راحت رو دلم بود روزها به سختی برام میگذشت تااینکه یه روز عمم به مادرم زنگ زدو منو واسه پسرش خواستگاری کرد منم تنها دلیل جواب مثبتم رهایی از اون خونه بود بعد عقد شکل مشکلاتم عوض شد بعداز ۴۵روز متوجه اعتیاد شوهرم شدم بردیم کمپ خوابوندیمش بعد ده روز برگشت خونه دقیقأ همون رو دوباره مصرف میکرد پیش مادر شوهرمم زجرای خیلی زیادی دیدم ولی همش صبر میکردم گفتم درست میشه چندبار دیگه شوهرم ترک کرد هر بارم دو سه ماه پاک موند اما باز شروع کرد الان هم پاک شدن شوهرم ناامید شدم هم اینکه نمیتونم برگردم خونه پدرم چون هنوز اون فضای متشنج پابر جاست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  

حتما برو جایی و شروع بکار کن اگر طلا داری بازر یه گوشه ای و اصلا نفروش

پس انداز کن

تای ه جایی بمون بعد جدا شو و مستقل زندگی کن به خونه ی پدر مادرت برنگرد

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو جایی و شروع بکار کن اگر طلا داری بازر یه گوشه ای و اصلا نفروش پس انداز کن تای ه جایی بمون ...

هرچی طلا داشتم فروختم الانم شوهرم مصرفش رفته بالا دیگه بهم پول نمیده مثل خر تو گل گیرکردم اگه دخترم نبود خودمو میکستم که خلاص شم

هرچی طلا داشتم فروختم الانم شوهرم مصرفش رفته بالا دیگه بهم پول نمیده مثل خر تو گل گیرکردم اگه دخترم ...

یا خدا بچه هم داری؟

یه چیزایی دسته خود ادمه کاراتونو می کنید بچرو راه میندازین تازه یاد این میفتین که بدبختی دارین

عزیزم با وجود بچه اوضاع خیلی فرق میکنه

هر چه زودتر برو دنبال کار 

اساس خونتو تا نفروخته ببر یه جا مخفی کن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
یا خدا بچه هم داری؟ یه چیزایی دسته خود ادمه کاراتونو می کنید بچرو راه میندازین تازه یاد این میفتین ...

من هجده سالم بود بچه دار شدم اصلأ نه پیشگیری بلد بودم نه کسی راهنمائیم میکرد اون موقع شوهرمم ۲۰سالش بود

شوهرمم اجازه نمیده کارکنم هرچی فکر میکنم هیچ راه چاره ای ندارم هرچی هم از خدا کمک میخوام قربونش برم انگار باهم قهره...

من هجده سالم بود بچه دار شدم اصلأ نه پیشگیری بلد بودم نه کسی راهنمائیم میکرد اون موقع شوهرمم ۲۰سالش ...

کاندوم که می دونستی چیه عزیزم

فکر نمیکردم باردار بشم 

حالا شده دیگه ول کن

حتما برو دنبال کار 

ارایشگری یا کار تو تولیدی باید کار پیدا کنی 

حالا شده دیگه ول کن حتما برو دنبال کار  ارایشگری یا کار تو تولیدی باید کار پیدا کنی

هرچی بهش میگم فایده نداره بهونه میاره خوشش نمیاد کارکنم یعنی بدبخت تراز من هم پیدا میشه؟؟؟؟خدایا خودت به دادم برس یا زندگیمو درست کن یا منو بچمو شوهرمو باهم بکش 

هرچی بهش میگم فایده نداره بهونه میاره خوشش نمیاد کارکنم یعنی بدبخت تراز من هم پیدا میشه؟؟؟؟خدایا خود ...

پس کارای طلاقتو شروع کن در کنار ساعتی برو یه ارایشگاه کار فعلا یاد بگیر

پس کارای طلاقتو شروع کن در کنار ساعتی برو یه ارایشگاه کار فعلا یاد بگیر

کجا برم جاییو ندارم دوسه هفته پیش با برادرم دعوام شد گفت گورتو گم کن دیگه نبینم این دوروبرا پیدات بشه

کجا برم جاییو ندارم دوسه هفته پیش با برادرم دعوام شد گفت گورتو گم کن دیگه نبینم این دوروبرا پیدات بش ...

باید پشتیبانی یکیو بهر حال بدست بیاری که ازت تا مدتی حمایت کنه

تو خونت کیک یا ترشی  خیاطی ازین کارا کن