2777
2789
بله زینک اکساید یه پماد دارویی برای بعد از لیزر و یا دراوردن خال و گاهی برای ادرار سوزی بچه ها البته ...

ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی عزیزم😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
وای بعضی خانوما رو دیدین چقد بو خوب میدن دیروز تو تاکسی ی خانومه نشست جفتم ی بوی عروسکی میداد انقدم ...

خب ازش میپرسیدی چی زده. منکه دیگه انقدر به بوی خوب علاقه دارم از هر بویی خوشم میاد میپرسم  

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازین دارم هم این خوبه هم رنگ طلاییش البته رو بدن رنگ نداره همون پودراکلیلش میمونه

این شیشیه؟؟

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
به جاش از عطاری "مورد" بگیرید استفاده کنید.  هرچند خانوم دکتره تو برنامه اشاره ای به مضر بودن ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم ممنون گلم😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

لوسیون بدن بعد از حمام استفاده می کنم . بقیه مواقع هم عطر می زنم . قبلا از مام استفاده می کردم ولی شنیدم که مام ها بعضا غیر استانداردن و باعث تحریک غدد لنفاوی زیر بغل و سرطان سینه میشن و دیگه استفاده نکردم

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
اتفاقا خواهر دوست منم زیر بغل تا نزدیک سینه ش قرمز شده بود و ورم کرده بود دکتر گفته بود به خاطر زینک ...

ممنون که اگاهم کردی دیگه استفاده نمیکنم خیلی گلی خانومی😍