2777
2789

دیشب خاستگار سابقم کسی که سه سال  پیش معرفی شدیم ولی بعد یک ماه گفت قصد ازدواج نداره  بهم پیم داد

شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سه سال گاهی پیم میداد حالمو میپرسید دوباره وعده و‌عید میداد و‌میرفت من هر بار جواب میدادم

وای توروخدا این سه سالو هدر دادی دیگه حتی یه روزم بهش فکر نکن ارزش خودتو بدون

خدایا بغلم کن❤
خب چی گفت گریه ات گرفت خودت کامل بگو حتما باید هی سوال بپرسیم

گفت بیا جدی همو ببینم حرف بزنیم من به این بخت  سیااه خودم گریه کردم که تو سی سالگی تنهام منتظرم یکی بیاد تو زندگیم بشوره ببر همه ی تنهایمو 

شکر
گفت بیا جدی همو ببینم حرف بزنیم من به این بخت  سیااه خودم گریه کردم که تو سی سالگی تنهام منتظرم ...

عزیزم این ادم تورو تبدیل به یه افسرده میکنه سعی کن به کسی وابسته نباشی و خودت راه خوشحالیتو پیدا کنی این اگه میخواست از تنهایی درت بیاره تورو نمیذاشت رو نیمکت ذخیره اش سالی یه بار یادت کنه

خدایا بغلم کن❤