2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دوست پسر اگه باهاش نباشی خرج میکنه؟؟؟؟ هرکی تن به رابطه جنسی بده خرجش میکنن هر چی بیشتر خرجشم بی ...

همه اینجوری نیستن دوستم 13سال با ی پسره بود خرج هم کم و بیش میکرد رابطه جنسی اصلا نداشتن دست همو نمیگرفتن چه برسه به رابطه جنسی 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

دخترا بهتون پیشنهاد میکنم این تفکری ک مرد باید خرجتونو بده رو از سرتون بندازید بیرون 

هی نگید وظیفه اشه اون موقع اونم میگه وظیفته ال کنی و بل کنی

طعم استقلالو بچشید تا بفهمید حال خوب چیه 

غرور و جایگاهتون بالا میره 

شان و  منزلتتون بالا میره

هیچ وقت به شوهرو دوست پسرتون نگید ظیفته برام خرج کنی جوری رفتار کنید که بفهمه اگه نباشه هم مهم نیست اگه خرج نکننه هم مهم نیست

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
مگه دوست پسر اگه باهاش نباشی خرج میکنه؟؟؟؟ هرکی تن به رابطه جنسی بده خرجش میکنن هر چی بیشتر خرجشم بی ...

خب ببینید دو نوع دوستی داریم یکی مثل اونی ک شما گفتید و نوع دیگ دوست داشتن واقعی 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

دوس پسر من که الان دیگه شوهرمه هیچوقت اهل خرجای گنده گنده که مثلا یهو گوشی برام بخره یا کارای اینجوری نبود ولی توی دو سال دوستی اصلا نذاشت من دست تو جیبم کنم ، لباس و کیف و کفش و خوراکی و رستوران و کافه و اینا زیاااااااد ولی اینکه مثلا یهو یه گوشی 10 تومنی برام بگیره نه . چون بین دوستام بودن کسایی که دوس پسراشون همچین خرجایی میکردن براشون

دخترا بهتون پیشنهاد میکنم این تفکری ک مرد باید خرجتونو بده رو از سرتون بندازید بیرون  هی نگید ...

ای خدا این چه فکریه دارید مد می کنید

بابا استقلال سرجاش اوکی

ولی وظیفه مرده خرج کنه

برا چی خودمونو پیرو کور کنیم برا یقرون دوزار

دوس پسر من که الان دیگه شوهرمه هیچوقت اهل خرجای گنده گنده که مثلا یهو گوشی برام بخره یا کارای اینجور ...

ااا خاهر چیجوری دوس پسرتو تبدیل به شوهر کردی

به مام بگو🙈🙈🙈🙈🙈

نه اشتباه نکن مگه تن فروشیه؟؟؟؟ مرام و معرفت مرد نشون میده که هوای ناموسشو داره

به نظرت پسرای امروز اینجورین؟؟؟ مرامی خرجت میکنن توقع س ک س ندارن؟؟؟ 

اگه همچین پسری هست هواشو داشته باش

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
ایوالله😍😍😍😍 قصد ازدواجین؟؟

دوست که داریم ازدواج کنیم ولی زوده 😅

ایشالا چند سال دیگه 😍

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
از سن ما گذشته دوره ما هم در این حد رواج نداشت ولی واقعا پسری بدون توقع حالا میتونه این توقع رابطه ...

ببین بعضیا مردن و مرام دارن اره

ولی بعضیا حتی شوهر طرفن بی رگن زنه رو می فرسن سرکار خرج خودشو‌دراره!!!

واقعا لباس و کیف و کفش و لوازم آرایش رو دوست پسراتون میگیرن؟!!  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )