2777
2789

ما جفتمون خرج میکنیم

گاهی من پول رستوران میدم، گاهی اون

حساب کتاب نداریم اونجوری که نوبت کیه

کادو هم بله 😍 هر دو میخریم 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مناسبت ها کادو میخرم . شام و ش ارژ و هر از گاهی لباس و لوازم آرایش با خودشه  ( چون قرتی دوس ...

دوست یا شوهر؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

اونموقع که دوس پسرم بود(الان شوهرمه😎) محلش نمیدادم که بنده خدا یادمه روز زن برام اتو مو باکلی لواشک و یه دست گل خوشگل خریده بود با پیتزا جلوش انداختمش توی جوب 🤣🤣چشاش چهارتا شد تازه سرمو کردم تو شیشه گفتم اشتباه گرفتی من خر نمیشم😎

چطور میتونین از کسی  انتظار داشته باشین من اینجوری احساس میکنم آویزونم حالا با شوهرم اینجوریم چه برسه دوس پسر

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
مگه دوست پسر اگه باهاش نباشی خرج میکنه؟؟؟؟ هرکی تن به رابطه جنسی بده خرجش میکنن هر چی بیشتر خرجشم بی ...

نه اشتباه نکن

مگه تن فروشیه؟؟؟؟

مرام و معرفت مرد نشون میده

که هوای ناموسشو داره