2777
2789
عنوان

دخترمو از پوشک گرفتم ولی...

538 بازدید | 14 پست

سلام حدودا یه ماه پیش دخترمو از پوشک گرفتم خیلی زود یاد گرفت خیلی هم خوب بود فقط شبا پوشکش میکردم و بیرون رفتن. بعد یهو مادرم خیلی مریض شد بیمارستان بستری شد من همش بیمارستان بودم کسایی که بچمو نگه میداشتن یا پوشکش میکردن یا اصلا براشون مهم نبوده میگفته جیش اونم جیش میکرده تو پوشک. الان که اومدم خونه دخترم پی پی رو میگه ولی جیششو دوبار میگه یه بار نمیگه شبا هم معمولا دیگه جیش نمیکنه ولی اینکه روزا دوبار جیششو میگه یه بار جیش میکنه رو زمین‌. من همش باید خودم بهش بگم تا یادش باشه. خیلی اعصابم خورده چون قبلا جیششو خیلی خوب میگفت حتی خواب بود تو خواب میگفت جیش. ولی الان اینجوری.‌‌‌‌‌.... میخواستم تا آخر مرداد فرشامو بدم قالیشویی ولی ظاهرا باید فعلا صبر کنم ببینم چی میشه

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشویق کن هرباری رو که میگه اما نگفت دعوا نکن سکوت کن هیچی نگو بهش

خیلی سخته آخه چون میدونم یاد داره ولی نمیگه اعصابم خورد میشه

چند سالشه؟

۱۹ ماهشه ولی یه ماه پیش اصلا به پوشک علاقه نداشت نشونه هاشو به دکتر گفتم گفت میتونم از پوشک بگیرم ولی مخصوصا گفت اگه از پوشک گرفتی دیگه نباید پوشک کنی ولی حالا که من نبودم پوشکش میکردن نمیدونم دوباره باید کلا پوشکش کنم یا باز بذارمش

ببخشید مگه واکنشش چی بود ب پوشک؟ک دونستین علاقه نداره

پوشکشو همش درمیاورد شلوار هم پاش بود اول شلوار بعد پوشکشو درمیاورد. جیش که میکرد خبر میداد جیش کرده. خیلی علاقه داشت با ما بیاد دستشویی و ....

پسر من ۱۵ ماهشه دقیقا همینجوره ولی نمیدونم چجوری بهش یاد بدم ک بهم خبر بده

ببرش دستشویی یا حموم وقتی اتفاقی جیش میکنه خیلی تشویقش کن. کم کم یاد میگیره چند روز اول سخته و کثیف کاری داره ولی خوب میشه. البته شنیدم میگن از ۱۸ ماه بچه رو میشه از پوشک گرفت ولی خب کم کم میتونی اسم جیش و پی پی رو بهش یاد بدی چون خیلی کوچیکه عجله نکن