2777
2789
عنوان

رنگ مو

77 بازدید | 10 پست

سلام سوال داشتم در مورد رنگ مو

رنگ ۸/۳ زیتونی گرفتم می‌خوام بزارم ، بدون دکلره خوب میشه ؟ 

دلم نمیخواد دکلره کنم 

موهامم نازکه و رنگش قهوه ای 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اون هفته من همینو زدم روی موی قهوه ای

خیلی خوشگل شد یه رنگ طبیعی خوش رنگ

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
رنگای پایه بالا باید دکلره داشته باشی. اگه خودش بخوای در بیاد . ولی زیتونی پنج و شیش روی موی طبیعی ا ...

ممکنه یکم تیره دربیاد؟ 

اولین باره دارم رنگ روشن میزارم نمی‌دونم چیکار کنم 

اکسیدان دوازده درصد بزنم چطور؟

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اتفاقا اون هفته من همینو زدم روی موی قهوه ای خیلی خوشگل شد یه رنگ طبیعی خوش رنگ

خودت زدی یا ارایشگاه؟ 

منم همینجوری میزنم پس ممنون🌷

ممکنه یکم تیره دربیاد؟  اولین باره دارم رنگ روشن میزارم نمی‌دونم چیکار کنم  اکسیدان دواز ...

روی موی طبیعیت روشن نمیده بهت عزیزم . یعنی همون ه تو کاتالوگ دیدی بدون دکلره نمیده بهت . دو سه درجه تیره تر میشه موهات . اکسیدان 12 اسیب میرسونه به موت. 

روی موی طبیعیت روشن نمیده بهت عزیزم . یعنی همون ه تو کاتالوگ دیدی بدون دکلره نمیده بهت . دو سه درجه ...

باشه ممنون که گفتی ، همون نه درصد میزنم 

اتفاقا اون هفته من همینو زدم روی موی قهوه ای خیلی خوشگل شد یه رنگ طبیعی خوش رنگ

عزیز خودت تو خونه زدی یا رفتی ارایشگاه؟ 

اکسیدانت چی بود چند درصد؟ 

چقدر رو موهات موند؟ 

ممنون میشم جواب بدین فداتشم