2777
2789

سلام مدتی میشه شیرم کافی نیست برای دخترم و با این که شیر هر دو سینم رو میخوره ولی سیر نمیشه و به غذا ها هم اشتیاق نشون میده آب از دهنش میاد و ملچ ملوچ میکنه شبا اصلا سیر نمیشه و نمیتونه بخوابه تا 6 ماهگیش واقعا نمیتونم صبر کنم میخوام غذاشو شروع کنم چی بهش بدم و چطور آمادش کنم چه مقدار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج کلا میخوام تا 2 سالگی حد اقل ندم میگن کشورای اروپایی زیر 5 سال نمیدن

اگر طبق برنامه اروپا میخوای شروع کنی تاپیک بزن از خانمهای مقیم خارج بپرس. تو عنوانت معلوم باشه ولی خب شنیدم با پوره میوه و سبزیجات شروع می کنن و سرلاک. که البته حاوی غلات و برنج هم هست!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خرما میشه با شیرم قاطی کنم له کنم بهش بدم؟

من غذای دخترم رو از سه ماه و ۲۰ روزگی به دلایلی شروع کردم. با این حال خرما رو اونم فقط رطب رو پزشک از ۸ ماهگی به برنامه اش اضافه کرد.

اول بهش چی دادی؟چه مقدار و چطور آماده کردی؟

روز اول یه قاشق مربا خوری آرد برنج که خودمون درست کرده بودیم رو با کمی آب گذاشتم بپزه و غلیظ که شد کمی شیرم رو بهش اضافه کردم تا رقیقتر بشه و فقط یک قاشق مربا خوری بهش دادم. روز دوم همون رو دو وعده هر وعده یک قاشق. روز سوم سه وعده هر وعده یه قاشق. روز ۴، هر وعده میشه دو قاشق. روز پنجم هر وعده سه قاشق و ..‌. تا یک هفته. هفته بعد یک وعده تبدیل به حریره بادام میشه. هفته بعد سوپ پایه که شامل برنج، سیب زمینی، هویج و کمی گوشت مرغ یا گوسفند هست یکی از وعده ها میشه. مقدار خوردنش هم هر چه قدر که بچه تمایل داره. از هفته اول به بعد دیگه تمایل بچه برای خوردن مهمه یه وقت با دو سه قاشق دهنش رو میبنده یه وقت ده تا ۱۲ قاشق میخوره. 

اینکه تو سوپ چی اضافه بشه رو من هر بار با پزشک مطرح می کردم و لیست می گرفتم. میشه یه میان وعده سبک عصرگاهی با پوره سبزیجات و میوه هم در نظر گرفت. این برنامه ای بود که پزشک داد و من طبق اون پیش رفتم.

و اینکه تا نزدیک یک سالگی شیر در اولویت هست بعد غذا. ممکنه یه زمانی بچه اعتصاب کنه و غذا نخوره مجبور به خوردنش نکن و به خاطر غذا از شیر محرومش نکن. از غذای رقیق شروع کن و رفته رفته غلیظ ترش کن. از ۸ ماهگی به بعد دیگه میکس نده و بعد از اینکه مواد غذایی پخت با پشت قاشق له کن.