2777
2789

دکترا گفتن مامانم باطری بزاره طب سوزنی میره امروز دکتره خودش گفت خطرناک زودتر باید باطری بزاره با طب سوزنی نمیشه کاری کرد

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. راستش من هر چی مادرم رو برای درد زانو دکتر بردم هیچ اثری ندیدم. زانوش قفل میکرد و با درد بدی همراه بود.تا دوستانم طب سوزنی رو بهم معرفی کردن. 8 جلسه رفتیم و مادرم خیلییییی راضیه. 

رفتیم مطب دکتر مسعود شیخ علیان تو شریعتی . واقعا کارش عالیه.

من خیلی تحقیق کردم بعد با کسانی که طب سوزنی برای درد کمر و و دیسک کمر و میگرن انجان داده بودند مشورت کردم

بالا خره به دکتر رفیع زاده رسیدم بهترین متخصص طب سوزنی در تهرانه همه راضی بودن من رو از عمل جراحی نجات داد مطبشون اشرفی اصفهانی مرزداران است

تلفنش 09331144723 و 44220936 است.

https://www.drrafizadeh.ir/

بچه ها یه دکتر طب سوزنی هست یکی از فامیلامون برای لاغری رفت ۳۰ کیلو وزن کم کرد اطلاعاتشون رو میزارم دوست داشتین برین

دکتر سید سعید خشوعی

طب سوزنی و طب سنتی

شماره نظام پزشکی: 40047

آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، بعد از بیمارستان امیر المومنین ع، مقابل خیابان شهید توانا، نبش کوچه رحیم زاده، مجتمع نور، طبقه 2، واحد 206

تلفن: 32265795

اینستاگرام: dr_saeidkhoshuoei

ساعات کاری: ۹ الی ۱۲ و ۱۶ الی ۱۹

روزهای کاری: یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه