2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد شغل همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 96 پست

خوشبحالت، شوهر من اسم شغلش با کلاسه ولی پولش نه  

حسابرس ارشد

کاش شوهر من دامدار بود،همیشه یخچال پر گوشت، اینقدر بخورم تا نقرس بگیرم

جیبام پره پول اینقدر خرج کنم تا خفه شم  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد حرف زد بگو شوهرت کار خواست .دامداری شوهرم حسابدار میخواد خواستی بگو😐

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شغل به این خوبی،ناشکری نکن، شکر خدا درآمد تونم عالیه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

برو شوهرت رو بزار روی سرت خواهر ، من چند نفر رو میشناسم که تحصیلات ارشد دارن که دنبال وام های کلان هستن برای دامداری 

الان دامداری جز کسب و کارهای لاکچریه که هر کسی توان و تجربشو نداره 

منی که دارم این حرفو بهت میزنم همسرم یه سمت بالای اداری داره و با تمام این حرفه ها در ارتباطه

الحمدالله رب العالمین 
درامدش که عالی اما میگه شغل کثیفه 

چه ربطی داره. ایندفعه بهش بگو شوهرم با همین شغله کثیفش برام ماشین صفر خرید. تا کور شود هر آنکه نتواند دید.

در ضمن بخاطر نظر یا حرفه دیگران با شوهرت بحث نکن  

چند تا گوسفند داره 

زیاد در کنارش چندتا ماست بندی دوتا رستوران و غذاپزیو سه تا قصابیم داره گوشت نصف رستورانای شهرمونو میده

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

شوهر من مهندس  هست نه از این الکیا با کلی  طرح و... ...با کلی زیر دست و بله قربان گو 

ولی خدا شاهده اگه پول داشتیم یه دامداری میزدیم ... نونش هم که حلاله... ب دختر خاله ات بگو شوهرم حسابدار میخواد با حقوق بالا ببین چطوری میاد

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
باورتون  نمیشه چقدر هرشب اعصاب بنده خدا شوهره رو خورد میکردم

از امشب متحول شو خواهر‌ . بزارش رو سرت حلوا نه باقلوا باقلوا کن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من اگه الان واسم ی خواستگار دامدار بیاد با کله قبول میکنم چون دیدم وضعشون خوبه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.