2777
2789

من باید1مرداد پریود میشدم نشدم تا الان،جلوگیری هم نکردم امکان داره حامله بشم البته 4ماه پیش سقط 10هفته داشتم دکتر گلاي و انس 2ماه بهم داده بود 1ماه تموم کردم این ماه پریود نشدم،اگه نشدم میتونم آمپول پروژسترون بزنم میتونم حامله بشم?

پروژسترون اگه باردار نباشی باعث باز شدن پریود میشه

اگر باردار باشی باعث محکم شدن جای جنین و جلوگیری از سقط

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروژسترون اگه باردار نباشی باعث باز شدن پریود میشه اگر باردار باشی باعث محکم شدن جای جنین و جلوگیری ...

یعنی میتونم همون ماه که پریود شدم باردار بشم تاثیر منفی نداره

خرجش یه بیبی چکه قیمتشم پنج تومن ناقابل

انجام دادم 10روز عقب افتادم 2بار زدم منفی بود دکترمصدق رفتم سونوگرافی کرد حامله نبودم،بعدش پریود نشدم جلوگیری نکردم میگم با وجود پریود نشدن میشه حامله شد?