2777
2789
هیچی سرکاریه

منم همین حس دارم چون یه بار یکی از فامیلامون خییلی از قانون جذب خوب میکف منم اجراش کردم درمورد یه چیزی وهمش +فکر میکردم 

بعدش که دقیقا برعکس شد همه چی و اون اتفاقه نیفتاد یه مدت داغون بودم 

به نظرم قانون سرکار کذاشتن خودته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه  چطوری جذب میکنی ،چن وقت طول کشید هر یه دونه جذبت

ماشین یه سال 

طلا چند ماه ☺ من خواسته هامو توی دفترم مینویسم با تمام جزئیات هر روز به خاطر تمام داشته هام شکر گذاری میکنم و روی کاغذ مینویسم مدام به چیزایی که میخام فکر میکنم و جواب میگیرم

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
منم همین حس دارم چون یه بار یکی از فامیلامون خییلی از قانون جذب خوب میکف منم اجراش کردم درمورد یه چی ...

چون بعد یه مدت نشده نامید شدی 😕 نه عزیزم باید ادامه میدادی به همین زودیام ک نمیشه

منم همین حس دارم چون یه بار یکی از فامیلامون خییلی از قانون جذب خوب میکف منم اجراش کردم درمورد یه چی ...

من باور دارم این قانونو،تاپیک زدم بیشتر بدونم ازش 

عزیزم وقتی چیزیو میخوای باید بعداز مدتی رهاش کنی 

نباید بگی یعنی میشه،یا نمیشه شک بدی به دلت پس نمیشه

من باور دارم این قانونو،تاپیک زدم بیشتر بدونم ازش  عزیزم وقتی چیزیو میخوای باید بعداز مدتی رها ...

درسته اصلا نباید شک به دل راه بدی 

باید مطمئن باشی که این اتفاق میوفته

ماشین یه سال  طلا چند ماه ☺ من خواسته هامو توی دفترم مینویسم با تمام جزئیات هر روز به خاطر تما ...

افرین بهت  نی نی خوشگلتم زودی جذب میکنی 

منم تا حدودی جذب کردم،ولی خب با جزییات وارد نیستم بنویسم ،واسه همین جذبام ناقصه خخخ

افرین بهت   نی نی خوشگلتم زودی جذب میکنی  منم تا حدودی جذب کردم،ولی خب با جزییات وارد نی ...

حتما 😍😍این ماه میادتو دلم خوشگلم 

خیلی راحته بنویس تاثیرش ده برابر میشه واقعا عالیه 

حتما 😍😍این ماه میادتو دلم خوشگلم  خیلی راحته بنویس تاثیرش ده برابر میشه واقعا عالیه

یه برگه فقط نوشتم لای قران گذاشتم ،چن تارو جذب کردم خداروشکر ،باقیشم داره جذب میشه

شما به فرشته ها هم نامه میدین؟

چون بعد یه مدت نشده نامید شدی 😕 نه عزیزم باید ادامه میدادی به همین زودیام ک نمیشه

نه کلا یه چیزی بود که باید تو اون بازه زمانی اتفاق می افتاد ... اما خواستمم یکم غیر منطقی بود 

پس هرچیو نمیشه با قانون جذب 

جذبش کرد ...

بعد یه مدت کلا حالم داغون بود اعصابم خورد بود که چرا نشد وچرا این اتفاق نیفتاد 

اره

طرف اومده میگه چی کنم با قانون جذب و یه چرخ خیاطی پولدار بشم میگم چطوری؟ میگه کائنات و (از اون حرفای ازمندیان)

این مورد۸ سال پیش تو امریکا باب شد و بعد فهمیدن شیادی بوده و واسه پول و همایش و فروش کتار معروف شده و جمع هم شد و چندین نفر خوب پوادار شدن (با فروش رویا به مردم)

اما تازه تو ایران معروف شده با کتابای راز و اینا شروع شد

البته من تجربم اینه ممکنه کسی با فکر کردن و انرژی مثبت فرستادن تونسته  باشه به خواستش برسه

هر چند سینه سوخته هستم و میدونم وقت اوماز بین میره

در کل هر کس الان دنبال یه خواسته هست و داره تمریناشو میگه باور نمیکنه که دروغه تا وقتی ضد حال بخوره.ما هم سر کلاسی دکتر علیرضا ازمندیان و تکنواوژی فکر تصکرمون این بود دنیا رو فتح میکنیم ولی ایشون تو همون جلسات به ریشمون میخندید

شبت خوش گلم.🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
نه کلا یه چیزی بود که باید تو اون بازه زمانی اتفاق می افتاد ... اما خواستمم یکم غیر منطقی بود  ...

وقتی میگیخواستت غیر منطقی بوده یعنی تو ذهنتم درگیره همین بودی که نشده 

من معمولا چیزایی نمیتونم باور کنمو نمیخوام چون میدونم نمیشه.مثلا تااخر همین ماه100میلیون دارم تو کارتم ولی خب باور ندارم اخه امکان نداره پس نمیشه .

چیزی که باور نداری جذب نمیشه