2777
2789

سلام بچه ها من یکیو میخوام ازبچگی فامیل خیلی نزدیکه اما نمیدونم اون چه حسی به من داره الان خیلی ناراحتم ده ساله که دارم حسمو سرکوب میکنم

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بوگووووووووو

بگم که ولم میکنه بچه بودم یکی ازآشناهامون لوم دادبهش که دوست داره اونم گفت من حسی ندارم انموقع اون ۱۶ سالش بود 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
دوست خوبم حدیث کسا چه فایده ای داره ؟؟ میشه بهم بگی منم بدونم اگه خوبه بخونم منم 

حدیث کسا بخون یه نماز داره از خدا بخواه بهت بده اون شخص رو. ولی باید اون شخص ارزش داشته باشه. نماز خوندم خدا بهم یه آدم مومن بده داد شکرش

عزیزم♥
جدی😔😔

اره والا ، قبلا فک میکردم باید آدم بره حرف دلشو بزنه ، تشویق کردم دوستم اینکارو بکنه ، اینقدر پشیمون شد ک حد نداره 

،توهم تودتو سرگرم کن ، یا به آدمای دیکه فک کن تا یادت بره

بازم سرکوبش کن‌، مورد عین همین داشتیم ، دختره رو تشویق کردم بره احساسشو بگه ، پسره گند زد ب هیکل دخت ...

منم ی نفرو ازبچگی دوس داشتم ی روز رفتم بهش پ دادم و گعتم ولی اون گفت دوسم نداره و ضایع شدم الان بعدددسه سال هنوز خیلی ناراحتم واسه کارم نمیتونم برم جلوچشش

❤یه روز خوبم میاد❤