2777
2789
عنوان

وزن نوزاد ده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 34972 بازدید | 27 پست
پس ببرمش دکتر ازش دستور غذا بگیرم؟

حجم غذاش کمتر کن یکم. اینجوری که گفتی زیاد میدی. من اصلا سیب زمینی نمیدم . برنجم هفته ای ی روز . جو دوسر پرک هم ی روز درمیون.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بعضی ها ذاتاً درشتن. یعنی قد و وزنشون متناسب هست و چاق به نظر نمیرسن ولی درشت تر  از اکثریت همس ...

اره استخون بندیش پهن هست . ولی به نظر خودم چاق نمیزنه در ضمن مثلا الان لباسای سایز ۳براش خوبه که مناسب ۹ تا ۱۲ ماه هستن. لباس به تنش تنگ نیست

💕 دنیام دخترمه 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سیب زمینی میدم که اونم میگن برای رشد استخوانش خوبه🤔

بادوم و فندق برا استخون خوبه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حجم غذاش کمتر کن یکم. اینجوری که گفتی زیاد میدی. من اصلا سیب زمینی نمیدم . برنجم هفته ای ی روز . جو ...

برنج قهوه ای چاق کننده نیست خواصش هم بیشتر هست . البته اینجوری گفتن 🤔

💕 دنیام دخترمه 💕
برنج قهوه ای چاق کننده نیست خواصش هم بیشتر هست . البته اینجوری گفتن 🤔

قدش چند؟؟؟ 

فقط سیب زمینی میدم که اونم میگن برای رشد استخوانش خوبه🤔

برنج و جو و سیب زمینی هر سه کربوهیدراتن و نشاسته دارن عزیزم

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نمیدونم الان برای واکسن شش ماهگی حدود۷۵ بود  الان سه ماهه قدش رو نگرفتم

۹ ماهگی پایش رشد داره و شنوایی سنجی. ببرش خب. شیر خشک میدی؟

یه کم پوره میوه و سبزیجات ،و سبزیجات بخارپز که با آبلیمو طعم دار کردی تو برنامه اش بگنجون به عنوان فینگر فود بخوره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اپتامیل ۲  بهش میدم

سلام عزیزم.خوب هستید.ماشالله به قد دختر خانومتون.شما و باباش هم قد بلندید؟میشه کل برنامه ی غذاییش رو بگید پسر منم شش ماهگی هفتاد و چهار بود.ولی ماشاالله دختر شما قدش بلندتره.مخصوصا که پسرها یه کم باید بلندتر باشن.با این حساب دختر خانم شما دو سانت از پسر من جلوتر بوده.منم دوست دارم پسرم قد بلند بشه.مرسی