2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

2988 بازدید | 100 پست

سلام دوستان.من یه پسری دارم الان تقریبا ۲ سال و نیمه است.بعد از واکسن یک سالگی تشنج کرد.۱۶ ماهگی راه رفت و الان هنوزم کلمه خوب نمیگه.فقط در حد با و دد و نه و به به و هاپو

امروز اولین جلسه گفتاردرمانی بردم فقط فعلا ارزیابی کرد و هیچ کار خاصی انجام نشد.

میگفت به تشنجش مربوطه

نظر شما چیه

مشکل شنوایی نداره و تمام دستوراتمو میفهمه.مشکل اوتیسم هم نداره.

یعنی از لحاظ درکی و شناختی اوکیه

فقط گفتار نداره

کسی تجربه ای داره

نگم براتون از اینکه چقدر غصه میخورم وقتی مقایسه های دیگران رو با بچه ی فلانی و بهمانی میبینم.

تشنج یک بار، اونم زیر ده پونزده دیقه، هیچ سٍکٍلی نمیذاره.

مشکلی نیست عزیزم. خیلی بچه ها هستن تا سه چهار سالگی حرف نمیزنن و یهو شروع میکنن. وقتی ارتباط برقرار میکنه و شنواییش اوکیه مشکلی نداره و فقط زمان میخواد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج یک بار، اونم زیر ده پونزده دیقه، هیچ سٍکٍلی نمیذاره. مشکلی نیست عزیزم. خیلی بچه ها هستن تا سه ...

عزیزم تشنجش شاید زیر یه دقیقه بود به صورت یک طرفه پلک چشم چپش و دست چپش.

پسر منم 16 ماهشه و هنوز حرف نمیزنه و منم خیلی نگرانم. پس فردا میبرمش دکتر بیینم چی میگه.

ایشالله همه بچه ها خوب باشن.راضی داشتم خودم مشکل داشته باشم پسرم اوکی باشه.

عزیزم همسن پسر منه .پسر منم جمله زیاد بلد نیس ینی اگ هم بگه فقط خودم متوجه منظورش میشم .

فقط ماشینهارو میشناسه البته ب اسم نه مثلا داداشم پراید داره ببینه هر پراید رو ک مثل برا داداشم میگ دایی یا بقیه اعصا خانواده هرکدوم ماشینهاشون رو تشخیص میده 

اما خو قشنگ حرف نمیزنه ب پسر منم همه میگم چرا بلد نیس حرف بزنه 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
انشالله که چیزی نیس نگران نباش عزیزم،خودت باش تمرین کن زیاد باش حرف بزن تاثیر داره

خیر سرم خودم معلم بچه های ناشنوا هستم.مهد هم میفرستم میره ولی باهام همکاری نمیکنه.فوق العاده تنبله

آخ گفتی..... مارو پیر کرد به خدا. همسرم نصف موهاش سفید شده. هرکی میبینه میگه فلانی چرا اینقدر پیر ...

باورت میشه بعضی وقتها به خودم شک میکنم میگم حتما قصور از منه