2777
2789
عنوان

بیا خودتو نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلییییی گاهی وقتا از طرق گوگل نگاه میکنم

باحال بود ولی یه گیگ  از نتم رفت😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
عهه دلت نرفت؟ ادم دلش میخاد

رفت😐.دلم یه تولد کنار دریا دوتایی خواست.ولی خدایی تولد امسالم خیلی خوب بود 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
ای جااان  چطوری بود

روز تولدم افتضاح هیچ کس بهم هدیه نداد فقط ارایشگرم گف بیا یه صفایی بهت بدم🙁.شبش مامانم گف دوستام دومی دارن بیاین باهم بریم منم اول گفتم نه بعدخواهرم راضیم کرد صبحش مامانم هشت زد بیرون خواهرم رفت کلاس😐 بعد چهار عصر زنگ زدن گفتن آماده باش برا شیش بریم خلاصه رفتیم یعنی تو پارک جمع بشن پارک کوهستانی بود یهو دیدم یه کفشی مثل شوهرم پشت آلاچیق قایم شده هرچی میگفتم میلاده مامانم میگف نیس توهم زدی بعدش دیگه با کیک و یه دسته گل اومد جلوم😍23 تا شاخه گل رز به تعداد سال تولدم با یه سکه و یه مانتو  

ای جوووونم چ قشنگ     چ عالی بود کلی ذوق کردم    

حالم گرفته بود فاز قهر یهو 😍اینجوری شدم خودشم آنقدر ذوق داشت.دوهفته توتدارک بودن من فکر میکردم یادشون نیس😂 .انشالله یه ممد سورپرایز کن گیرت بیاد😙😙