2777
2789

سلام عزیزان 

من قبلا تو قابلمه با پودر کیک ،کیک میپختم قشنگ میشد حالا دیروز رفتم بازار از این قالب کمربندی ها گرفتم خواستم بدونم کسی میدونه اونو میشه گذاشت داخل قابلمه یا نه ؟کیکتوش قشنگ در میاد آیا ؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویتون 😍

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب را چرب کن و ارد بپاش روش فقط یه نرمه باشه کیک نمیچسبه دیگه.قالب را خوب جابنداز.من کمربندی دارم تفلون بودبازهم میچسبید اینجوری دیکه نمیچسبه.یبارهم قالبو خوب نبسته بودم موادکیک ازکنارش اومده بودبیرون

یا رب العالمین
قالب را چرب کن و ارد بپاش روش فقط یه نرمه باشه کیک نمیچسبه دیگه.قالب را خوب جابنداز.من کمربندی دارم ...

عزیزم داخل قالبمه میزارید ک بپزه ؟

نه من تو فر میزارم با قابلمه هم پختم ولی بدون قالب خیلی وقت پیشا

من خودم همیشه تو قابلمه میپزم الان میخوام بدونم این قالب رو میشه گذاشت داخل قابلمه ؟

گرفتید منظورم رو ؟یکم بد توضیح دادم فک کنم عزیزم 

اره به عنوان قالب هست اونم و دیگه مشکل چسبیدن کف و نداری. فقط کاغذ روغنی و درست بزار چون اکثرا یکم از درز هاش میریزه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام عزیز

میشه داخل قابلمه گذاشت

یه قابلمه که نسبتا از  قالبت بزرگتر باشه و یه چیز فلزی مثل توری، قالب کوچیک شکل فلزی یا همچین چیزایی لازم داری

قابلمه رو بذار رو گاز (روی شعله پخش کن) زیرش رو زیاد کن که خوب گرم بشه و درشو ببذار

مواد رو که داخل قالب ریختی رو بعد از یه ربع بذار توی قابلمه جوری که زیرش هم اون چیز فلزی رو بذاری. هدف اینه قالب نچسبهبه کف قابلمه 

بعد که  قالبو گذاشتی ، در قابلمه رو ببند، زیرش رو تا پنج دقیقه زیاد کن، و بعد متوسطخیلی کم نکنی ...

خیلی لطف کردی عزیزم ممنون ک پاسخ دادید 

موفق باشی 😍