2777
2789

من نيستم اما دوستاي تك فرزند زياد دارم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان‌تک فرزند هستم اگر بتونم کمکتون خوشحال میشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بنظرتون دختری که تک فرزنده چقد باید هزینه کنه برا جهیزیه؟

وا چه ربطی داره به تک فرزندی عزیزم؟این مربوط میشه به موقعیت خانواده خیلی ها چند تا فرزند داشتن پول داشتن واسه همشون سنگ تامام گذاشتن یا یکی که موقعیت خوبی نداشت فقط یه بچه داشت هیچی نتونسته بده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بنظرتون دختری که تک فرزنده چقد باید هزینه کنه برا جهیزیه؟

من تک دختر بودم یک برادر هم داشتم مامانم هرچی میدید برام میگرفت ولی اشتباه

شاید دستم جلو باشه بنسبت همدوره ای هام ولی این همه سال هنوز چیزی که ضروری باشه نخریدم درضمن اینکه خیلی از وسایل رو رد کردم

و فقط خانوادم فشار مالی زیادی رو متحمل شدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم