2777
2789
عنوان

بنظرتون راحته؟

216 بازدید | 19 پست

بچه ها من هفته ۲۷ دهانه رحمم ۱ونیم سانت بازشد و انقباص داشتم اما بدون هیچ دردی وقتی رفتم سونو فهمیدم حالا بااین اوصاف بنظر شما زایمانم راحت میشه یا ربطی نداره؟واینکه اگ بچه زود دنیا بیاد با وزن دو کیلو آدم بخیه میخوره؟

خدایا شکرت تنهام نزار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دهانه رحمم بدون درد ۴ سانت باز شده بود ولی سه روز همون چهار سانت بود با کلی امپول فشار و قرص واژی ...

نه بابا چرا پس دیگ باز نشد؟از چن هفتگی ۴ سانت باز شدی؟

خدایا شکرت تنهام نزار
من خودم اول کیسه ابم پاره شد و خیلی درد کشیدم اما دهانه ی رحمم اصلا باز نمیشد از عصر ساعت 6 درد کشید ...

من خیلی میترسم قرار بود سز بشم یهو دهانه رحمم باز شد گند زد به برنامه هام خیلی دردش زیاده؟بخیه اش خیلی درد داره؟

خدایا شکرت تنهام نزار
نه بابا چرا پس دیگ باز نشد؟از چن هفتگی ۴ سانت باز شدی؟

چهل هفتگی یه سانت باز شده بود .ما ارثی سخت زایمان میکنیم من از وقت زایمانمم گذشته بود چهار سانتم باز بودم ولی دکترا بستریم نمیکردن میگفتن چون درد نداری بستری نمیکنیم فوقش بچت مدفوع میکنه سزارینت میکنیم. ده تا بیمارستان رفتم همه همینو میگفتن .اخرسرم پفک خوردم فشارم رفت بالا بستریم کردن 😂😂😂😂😂

من خیلی میترسم قرار بود سز بشم یهو دهانه رحمم باز شد گند زد به برنامه هام خیلی دردش زیاده؟بخیه اش خی ...

مادرت زایمانش سخت بوده یا راحت ؟چون معمولا دخترا زایمانشون مثه مادرشون میشه 

چهل هفتگی یه سانت باز شده بود .ما ارثی سخت زایمان میکنیم من از وقت زایمانمم گذشته بود چهار سانتم باز ...

خوش بحالت.... سز راحت بود؟بخیه ها اذیت نکرد،؟از تو درد نمیگرف،؟

خدایا شکرت تنهام نزار
مادرت زایمانش سخت بوده یا راحت ؟چون معمولا دخترا زایمانشون مثه مادرشون میشه 

مامانم سر خواهر اولی و دومی راحت بوده زایمانش اما میگف سر من و برادرم سخت بوده زایمانش

خدایا شکرت تنهام نزار

برای من سزارین خیلی راحت تر از طبیعی بود .بعد سزارین تازه امپول فشارهایی که بهم زده بودن اثر کرده بود کلی اذیت شدم همش حس میکردم الان بخیه هام باز میشه .من زایمانم خییییلی سخت بود