2777
2789
عنوان

کثیف ترین فرد

449 بازدید | 30 پست

بچها کثیف ترین فردی ک دیدین کی بوده و چیکا ر کرده؟؟من دوستم توسینک بچشو شست دیگه میوه هم اورد نخوردم عوووق

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداییم😑توسینک پوشک بچشو دراورد و شست بچشو و لیوانا تو سینک بودن داشت چایی میاورد فرار کردم🤢

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه بار فرمانده پادگان گفت؛ تحصیل کرده شیمی کیه؟

چند نفر دست بلند کردن.

گفت برید با جوهر نمک توالت‌هارو بشورید😐

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

یه بار رفتم یه جا مهمونی از بعداز ظهر رفته بودم یه بوی خیلی گندیدگی شدیدی تو خونشون میومد وقتی در یه سطلو برداشتم دیدم سبزی خورشتی رو چند روز نگه داشته بودن تا ببرن سبزی خوردکنی . انقد نگه داشته باشن سبزیا آب پس داده بود و حسابی گندیده بودن بعد فکر کردم میخوان بریزن دور ولی همون وقت بردن سبزی خوردکنی بعدم اومددپن برا شام از همون سبزی قرمه بارگذاشتن برا ما😧😑

واااای منم خالم اومده بود مهمونی خونه مامانمینا بچه اش ۳ سالش بود هنوز از پوشک نگرفته بود اصلا نپرسید بچه رو کجا بشورم ما هم فکر میکردیم شعورش میرسه ولی برد بچه رو تو سینک شست متاسفانه خونه ماماینا اپن نیست ما نفهمیدیم یهو خواهرم رفت تو آشپزخونه دید که خاله ام داره چیکار میکنه کار از کار گذشته بود

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد