2777
2789

من این هفته وقت غربالگری دارم هفته دوازده هستم منوهمسرم خیلی دوست داریم جنسیتش معلوم بشه.من ازبچگیم عاشق پسرابودم ورفتارای خودم هم دوست داشتم مثل پسراباشه ولس پسرای الان رومیبینم واقعاتنم میلرزه میگم دختربهتره.واسه کدوماتون غربالگری اول درست گفتن جنسیت نی نی خوشگلتون.

واسه من رو پسر تشخیص دادن،پسر هم بود

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من درست بود

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
واسه من رو پسر تشخیص دادن،پسر هم بود

میگن وقتی بگه پسراحتمال اینکه دخترباشه کمه.واسه من ده هفته سونومعمولی گفت الت تناسلیش تشکیل نشده ولی لگنش شبیه دختره