2777
2789
عنوان

داداشم😕😕😕

513 بازدید | 13 پست

داداشم ۱۶ سالشه خیلی مامان بابام اذیت میکنه بابام دق میکنه از دستش نمیدونیم دیگ چیکار کنیم  همش مامان و بابام نگران داداشمن .ترک تحصیل کرد گفت میخوام کار کنم الانم اصلا نمیره سرکار همش تو پارکه دیروز هم دوستش تو پارک خودکشی کرد .میترسیم اتفاقی واسش بیفته .همه زندگیش شده دوستاش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای خدا.... 

با دعا نگهش دارین 

منظورم طلسم و اینا نیست

منظورم اینه که جایی ک دیگه نمیدونین چیکار کنین دست به دامن خدا شین کمک بخاین از خدا 

حدیث کسا بخونین براش آیه الکرسی بخونین. 

حالا که دوسنش خود کشی کزده معلوم نیس خودش بخاد چیکار کنه... توروخدا مراقبش باشین 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓

منم داداشم ۱۸ سالشه. دیگ حریفش نمیشن پدر مادرم. الان میگ میخوام با دوستام برم شمال. گواهینامه گرفته. جرات ندارن بهش بگن نرو چون داد و بیداد میکنه دعوا میکنه و فحش میده. خیلی باهاش دوست و رفیقیم. اونم متقابلا خوبه. ولی وقتی یه کاری رو بخواد بکنه اصلا اهمیت نمیده که کی چی میگه. ماهم خسته ایم. سپردمش به خدا. فقط براش دعا میکنم سرش به سنگ بخوره و هدایت شه