2777
2789
عنوان

کیک تولد برای بچه معلول

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ننویسه خب بچست تولدشه اون چه میدونه معلولِ یا. نسبت به بقیه از نظر امثال ما کم وکاستی داره( البته از نظر من شاید اون تواناییهایی داره که ده تا بچه سالم ندارن)

نه بنویس عزیزم مرسی که خواستی شادشون کنی مهربون😙😙😙😙

منم پسرم فلج مغزی شدید هم جسمی هم ذهنی براش تولداش کیک میگیریم وبادکنک وتزیین درسته بچه ام درک نمیکنه ولی خودم یه حس خوبی دارم 

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
نه نیازمند نیستن از نزدیکامه خب میدونی معمولابرای بچه ای ک از اول مشکل داشته انگار نمیگیرن

خیلی کاراشتباهی میکنن

اونام بچن

بگیر قشنگ بنویسن تولدمبااارک عزیزم.پسرم.دخترم.

شمع ببر جشن بگیرین دلش شادمیشه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
نه نیازمند نیستن از نزدیکامه خب میدونی معمولابرای بچه ای ک از اول مشکل داشته انگار نمیگیرن

عزیزم❤❤❤❤

خانواده اش خیلی خوشحال میشن 

من کسی به یاد امیر باشه کلی حالم خوب میشه

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍