2777
2789
عنوان

کیک تولد برای بچه معلول

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عکس کیک رونذاشتین رفتین تولد خوش گذشت❤❤❤

یکی از تاپیکاتون رو خوندم

خیلی دلم گرفت

خیلی زیاد

من خودم افسردگی گرفتم بخاطر این بچه 😢😢

حالم خرابه...😢😢😢😢

انشاالله خدا بهت قوت و نیرو بده

سلام  جان اره بردم براتون میذارم پایین تزیینشو بپ کرده بود

عزیزمی مهربون مرسی که به فکرش بودی😘😘

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
یکی از تاپیکاتون رو خوندم خیلی دلم گرفت خیلی زیاد من خودم افسردگی گرفتم بخاطر این بچه 😢😢 حالم ...

قربونت دل مهربونت❤❤❤❤

نسبت نزدیک باهاتون داره بچه 

من خودم عادت کردم به وضعیت امیر هرچند که بعضی وقتا این عادته خودش یه نقابه چون ته دلم خالی خالیه 

ولی چکار کنم دلخوشم به خنده هاش به چشمای مهربون پر از حرفش امیدوارم تا جون دارم باشه برام وبمونه چون نباشه یه روز منم نابود میشم وبدون امیر انگیزه ای برا زنده بودنم ندارم تمام دلخوشیم فقط بودنشه...

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
آره نزدیکه فقط یه بچه داری ؟! چند سالتونه

خدا به همه اتون صبر بده 

بله فقط امیر رو دارم

نزدیک28سالمه

ممنون ب سما هم همینطور انشاءالله خوب بشه دیگع میترسی بچه دار بشی؟!

قربانت

تا سال پیش دستگاه آیودی داشتم ونمیخواستم بچه دیگه ولی الان میخوام یکی دیگه وفعلا باردارنشدم

به دوستام که بچه اشون کوچیکتره میگم حتما زودتر دست به کارشن برا بچه دوم چون سن بچه ها بره بالا سختره براشون من الان پشیمونم چرا انقدر پافشاری کردم که فقط امیربسمه وده سال فاصله انداختم برای دومی الانم معلوم نیست بتونم باردار شم یانه....

قربانت تا سال پیش دستگاه آیودی داشتم ونمیخواستم بچه دیگه ولی الان میخوام یکی دیگه وفعلا باردارنشدم ...

انشاءالله باردار شی با یه نی نی سالم🌹شوهرتون بهتون کمک میکنه؟!

بزن زمینی شدنت مبارک فرشته کوچولو

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
انشاءالله باردار شی با یه نی نی سالم🌹شوهرتون بهتون کمک میکنه؟!

ممنونم عزیزم❤

نه متاسفانه از اول هی گفتم تونمیتونی حمومش کنی غذاشو بدی الان تمام کاراش گردنه خودمه

اونم با یه من بلد نیستم میشینه ونگاه میکنه......

پشیمونم که از اول بهش ندادم کاراشو بکنه