2777
2789
عنوان

دانشگاهمو ول کردم کسی میدونه ...

896 بازدید | 17 پست

دانشگاهمو یک سال پیش ول کردم کلا دو ترم خوندم روزانه دانشگاه ملی کسی میدونه الان بر م مدارکمو بهم پس میدن یا نه ؟جریمه ای چیزی هم داره که بی خبر ول کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکل رو دارم توروخدا کسی میدونه جواب بده .پیام نور می خوندم ول کردم الان میگن میتونی دوباره ...

اخراج نیستی.دانشجو عدم عدم مراجعه محسوب میشی شهریه ترم هایی ک نرفتی ازت میگیرن فعالت میکنن

😔
منم این مشکل رو دارم توروخدا کسی میدونه جواب بده .پیام نور می خوندم ول کردم الان میگن میتونی دوباره ...

انصراف نزده باشی که الان باید بری پول ترمای این چند وقتو بدی عزیزم تا بزارن ادامه بدی تا انصراف نزده باشی چه بری چه نری پول صندلیو میگیرن