2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی ۱۴ روز بعد از hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 35 پست
مرسی عزیزم ، آره واقعا اینکه خدا بخواد ک اول از همه ست، شما بارداری عشقم ؟

دوست من فولیکول ۱۰ داشت روز ۱۳ سیکلش

رفت دکتر بهش گف این ماه باردار نمیشی و امپول ازاد سازیم نداد بهش

من بهش گفتم تو اقدامتو داشته باش اخه مسافرتم بود

همون ماه باردار شد

اره عزیزم

منم تازه باردار شدم❤️

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه ۷،۸ قطره

اووووووووووو چقدر زیااااااااد

چه خبره؟!

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
دوست من فولیکول ۱۰ داشت روز ۱۳ سیکلش رفت دکتر بهش گف این ماه باردار نمیشی و امپول ازاد سازیم نداد ب ...

خداروشکر من خیلی خوشحال میشم یکی اینجوری باردار میشه خدا چقد دوسش داره ک اینجوری دلشو شاد میکنه، خداروشکر ک شما هم باردار شدید ان شالله ک سالم و سلامت بدنیا بیاریش . واسه منم دعا کن مهی جون بعد از دوسال خدا دل منم شاد کنه

خداروشکر من خیلی خوشحال میشم یکی اینجوری باردار میشه خدا چقد دوسش داره ک اینجوری دلشو شاد میکنه، خدا ...

اره والا

منو دوستمم باورمون نمیشد باردار شده❤️❤️

فهمیدیم فقط خدا باید بخواد ماهم تلاشمونو میکنیم

ان شالله خدا دل شماهم خوش کنه عزیزم

من بعداز ۳سال انتظار مثبت شد ازمایشم

ان شالله شماهم انتظارت تموم میشه عزیزم❤️

💔

۳قطره کافیه خواهرم، اونجوری کاذب میشه و خط خشک شدن ادرار میوفته

فردا بزن و کمتر ادرار بریز

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
فردا صبح برو ازمایش بده خیالت راحت شه😍😍

میترسم کاذب باشه آخه f.s گفت چند قطره بیشتر کاذب نشون میده ناامید شدم ، ان شالله فردا اگه بی بی مثبت شد میرم آز میدم