2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی ۱۴ روز بعد از hcg

489 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من امروز روز ۲۷ پریودیمه پریودم ۳۰ روزه س و ۱۴ روز از زدن آمپول hcg میگذره و امروز بی بی مثبت شد بنظرتون هنوز کاذبه یا میشه امید داشته باشم. کسی بوده اینجوری باشه ؟ 

تا الان همیشه تا ۱۲ روز بعد از hcg بی بی هام مثبت میشد دیگه بعدش منفی بود

عزیزم مبارکه،فوقش تا هفت روز مثبت کاذبه،من نه روز بعد اچ سی جی بی بی زدم عین برف سفید بود،خیالت راحت،فقط بذار موعدت برو ازمایش که مجبور نشی دو بار آزمایش بدی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عکیسش فقط نمیدونم چرا دورش زرد شد

زیادی ادرار ریختی؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔