2777
2789
عنوان

فرم دادن به لب

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید کدوم شهر و اینجا بهم گفتن 700 ت شما چند دادین؟

من تهرانم آرایشگاه دوژه زعفرانیه زدم 550 واقعا راضی بودم

اما میدونم قیمت پایین تر هم هست

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من یزد هستم و این قیمت زیاده درسته؟

دوستم یه جا زده بود 400

اما دقیقا نمیدونم گدوم ارایشگاه اما واسه اونم خوب شده بود

من تقریبا یکسال پیش زدم هنوز لبم رنگ داره

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
دوستم یه جا زده بود 400 اما دقیقا نمیدونم گدوم ارایشگاه اما واسه اونم خوب شده بود من تقریبا یکسال ...

بخشید رنگشو خودتون انتخاب کردین؟

و اینکه دیدم اکثرا قرمز میزنن تا یکسالی ک ماندگاری داره همون قرمز میمونه یا نه صورتی میشه؟

شما دیدن رنگی ب جز قرمز قشنگ بشه؟

بخشید رنگشو خودتون انتخاب کردین؟ و اینکه دیدم اکثرا قرمز میزنن تا یکسالی ک ماندگاری داره همون قرمز ...

ببین تتو کار من گفت اون رنگ قرمزی که میزنن از همش موندگارتره

اما اینطوری نیست که دقیقا همون بمونه

تا یه هفته لبت پوسته ریزی داره و اون رنگ جیغ کاملا میریزه و زیرش یه رنگ صورتی خوش رنگ باقی میمونه

اگه دو سه ماه بعدشم واسه ترمیم بری موندگاریش بیشترم میشه

خیلی ممنونم خیلی سوال پرسیدم ببخشید    

نه عزیزدلم این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس

حس میکنم نسبت به یک سال قیمتش خوبه 700  البته کارش تمیزه

اگه خوبه که برو حتما انجام بده واسه لبای بی حالت خیلی خوبه