2777
2789
عنوان

کاچی بزرک سیاه برای گرمی رحم

50917 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها امروز کاچی بزرک سیاه درست کردم...خیلی خوشمزه اس و رحم رو هم تقویت میکنه..چون شدیدا طبعش گرم هست اونایی که دوست دارن پسر بیارن از این کاچی زیاد بخورن حتما نتیجه میگیرن.من خودم برای ایام پریودی درست میکنم.طرز تهیه شم اینه: بزرک سیاه رو از عطاری میخرید و اول پاکش میکنید که سنگریزه نداشته باشه بعد توی تابه تفتش میدید نه زیاد که بسوزه در حدی که بوی خوبی ازش بلند میشه و زیر دندون راحت خرد میشه.بعد بزرک رو آسیاب میکنید و با پودرش کاچی درست میکنید...دیگه آرد نمیخواد.خود پودر بزرک تفت خورده و روغن حیوانی و ادویه کاچی که من چهار زیره میزنم با نبات و آب...خیلی خاصیت داره  و میدونم برای همه ی مشکلات زنانه خیلی مفیده...اما از همه مهمتر رحم رو گرم گرم میکنه.

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!

خیلی مفید هست مخصصووووووصا برای زائو ها. اگه میخواید زود از جاتون بلند شید و زخماتون سریع ترمیم بشه و رحمتون قوی بشه کاچی بزرک با روغن حیوانی رو حتمااااا هرروز یه کاسه بخورید. از همون. روزی که از بیمارستان برگشتین. معجزه میکنه

🖤

واقعا مفیده

اگه سقط داشتید یا زایمان کردید حتما درست کنید بخورید معجزه میکنه

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.