2777
2789

https://www.instagram.com/p/BtGN4NDlR1y/?igshid=2idqrg9ld02eزن...موجودن جنس دوم نیست..زن انسان است با شعور است انقدر عقل دارد ک بداند چه چیز برایش خوب و چه چیز برایش بد است زن نیاز ندارد کسی برایش تصمیم بگیرد... کسی تعیین کند ک چه لباسی باید بپوشد کی باید بیرون برود...زن باشعور است ومانند هر انسانی حق اختیار دارد....

چند روز پیش با یه خانوم

متاهلی حرف میزدم ک میگفت یه سال رژیم گرفتم لاغر نشدم گفتم خب باشگاه برو گفت داداشم نمیزاره گفتم تو هنوز منتظر اجازه داداشتی؟خندید...گفتم یه کانال ت لگرام هست توش حرکات ورزش میزاره برو اونجا تمرین کن..گفت شوهرم نمیزاره ت لگرام وصل کنم....

#این_عشق_نیست

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که دیگه وجود نداره جامعه ما مخصوصا شهرهای بزرگ با این وضع و سرو لباس و پر پاچه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
😔😔😔😔😔 ۱۱ ساله زندانیه یه قفس طلایی هستم😔 کسی هست درک کنه؟😔

این که گفتی یعنی چههه؟!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

والا اون خودش داداشو شوهرشو پرو کرده

منم خانوادم مذهبی ان داداششم تاحالا بهم نگفته فلان کن بهمان کن اگه هم بگه جوری رفتارمیکنم دفه اخرش باشه 

انقدرم پایس همه دوستام حسرتشون شده داداش من 

ادما جوری ان گه خودت تربیتشون میکنی وقتی ازاول به دهن داداشو شوهر خام میاید حالا چه انتظاری دارین

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

متاسفانه توی ایران خیلی از زنا همین جورین..من خیلی رو دیدم که به اجازه همسرشون احتیاج دارن 😪😪

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چیزی که دیگه وجود نداره جامعه ما مخصوصا شهرهای بزرگ با این وضع و سرو لباس و پر پاچه

وضع سرو لباس هرشخصی ب خودش مربوطه مافقط میتونیم براخودمون تصمیم بگیریم

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

تا وقتی امثال شما که خانمی حواست فقط به پرو پاچه خانماست  یعنی هنوز وجود داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
متاسفانه توی ایران خیلی از زنا همین جورین..من خیلی رو دیدم که به اجازه همسرشون احتیاج دارن 😪😪

بعضیا خیلیم لذت میبرن...و ب بچه هاشونم یاد میدن..

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

اگ. زن یا دختر جامعه درست رفتار کنه  مشکلات کمتری پیش میاد

ن اینکه هرچی دلشه بپوشه هرجور دلشه رفتارکنه وتهشم ب گیر دادنای بزرگترش بگه غیرت یا تعصب الکی

مسخرس

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

زنا مختارن خودشون پوشششون رو انتخاب کنن!مگه زنا به مردا میگن اینو بپوش اونو نپوش!🙄