2777
2789
خيلي التماسم ميكنه .ميگه دختره ميخواسته از شركت بره منم چون دست راستم بود با اين حرفها گولش زدم

زر میزنه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم بیشتر توضیح بده چی گفته بودن .صبر کن بیشتر مدرک جمع کن بعد به روی خودت بیار.اسکرین شات بگیر و برای خودت بفرست. بعدم حساب زنه رو برس و تهدیدش کن که آبروشو میبری

خدایا حال دل همه رو خوب کن  
اما از این دست این ادما ک دلشون واس زنای مردم نمیسوزه😭شماره خانمه برمیداشتی یه چهارتا تپل بارش میکر ...

عزیزم اینجوری ارزششو در حد این زنه پایین میاره باید حاله شوهرشو بگیره

خداجونم شکرت خیلی دوست دارم❤❤
در حد اينكه دختره گفته بود عشقم اگه اومدي همچين چيزيو بخر

من جای تو بودم تهدیدش میکردم ب تلافی

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
عزیزم اینجوری ارزششو در حد این زنه پایین میاره باید حاله شوهرشو بگیره

نه این چ حرفیه اون خانم میدونسه ای اقا زن داره باید یکم ادب شه بترسه چرا ازش بگذره اخه واقعا چه دلی دارن ک با مرد زن دار دوست میشن😔

غلط کرده البته😤😖😡 ببخشیدا اعصابم بهم میریزه من جای تو بودم مو هاشو میکندم چشاشو با چنگال در میاوردم ربونشو از ته حلقش میکنوم میدادم به سگا نوش جان کنن با ناخونام تیکه تیکش میکردم بعدم اتیشش میزدم خاکسترشم میریختم تو فاضلاب کثافت اخششششش اوفففف راحت شدم😊

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی