2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست
بس خودتو محدود کردی ابنجوری میکنه باهات نمیگم کار بدی انجام بده ولی نباید بهش انقد رو میدادی 

ازروزاول مادرشوهرم مجبورم كردگفت هركاري خواستي بكني به شوهرت بگواونم عادت كرده شدش الانم بدترشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سرعقلش بيارروكاراش ازالاسرپوش بزاري بعدجلوي گنداي بدترشونميتوني بپوشوني

ببخش تو تاپبک تو مشکلمو گفتم

نمیتونم همینجوریش من از دست کاراش ناراحتم افسرده شدم بهم میگخ مشکل روانی داری چون بهش نمیگم فهمیدم ب جاریم نظر داره اینو میگه فک میکنم بخاطر هیچ و پوچه افسردم

چقد فهم و شعور داری که میدونی امکان داره مادرت اذیت بشه.ایشالا به حق همین شعورت مشکلت سریع حل بشه.دعات میکنم

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
توروخداببخش من اینطوری گفتم میفهمم بدبین شکاکه  میدونی چرا اینجور آدماانقدک ذات خودشون خرابه ...

نميدونم بخدا٨سال روزگارم سياهه  هرچي گفته همون شده خداشاهده اسيرم كرده پدرم ودراورده الانم رفتم ازش شكايت كردم وپزشكي قانوني رفتم نميدونم بعدش چي ميشه

خدارصبر ب خودت و مادرتون بده

ممنون عزیزم

من حالابزرگ شدم درس خوندم به پشتوانه مادرم کاردارم

زندگیمونم بهترشده اما مادرم😔

فشارهای عصبی ک روش بود بیماری اعصاب گرفته 

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
بهش تذکر بده یعنی چی جلو شوهر تو بخواد ادا بیاد

باور کن خودمم تعجب کردم یه ساپورت پوشیده بود مچ پاش معلوم بود میتونست پاشو طرف من دراز کنه اما طرف شوهرم دراز کرد ک بگه اره مثلا من پوستم سفیده بدبخت عقده ایی از همه لحاظ از من پایین تره یه پوست سفید داره دیگه کشته مارو