2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست
نميدونم بخدا٨سال روزگارم سياهه  هرچي گفته همون شده خداشاهده اسيرم كرده پدرم ودراورده الانم رفتم ...

حق داری سخته بایه مرد شکاک وبد دل زندگی کردن 

شمام حق زندگی داری

امیدوارم مشکلت حل بشه

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم من حالابزرگ شدم درس خوندم به پشتوانه مادرم کاردارم زندگیمونم بهترشده اما مادرم😔 فشار ...

خواهش میکنم خدا رو شکر ک به جایی رسیدین و زندگی خوبی دارین انشالله ک مادرتونم بهتر شن خداییش این حقش نیست...

ازروزاول مادرشوهرم مجبورم كردگفت هركاري خواستي بكني به شوهرت بگواونم عادت كرده شدش الانم بدترشده

عزیزم منم شرایطم مثل تو قهرم خونه بابام البته من بیست روز میشه ی پسر دوساله شیطون هم دارم ک ی جا بند نمیشه من دوس دارم برم خونم ولی شوهر منم وحشیه کتکم زد الان باید تعهد بده

اخه نمیشه با جاریم تو یه ساختمونیم من اونجا نمیرم اما جاریم میاد خداشاهده دیدم پاشو طرف شوهرم دراز ک ...

ای جان خیلی سخته میفهمم چی میکشی ولی سعی کن بی تفاوت باشی تاخودت اذیت نشی خداکمکت کنه