2777
2789

هیچ وقت مثل یه بابا نبوده . فقط خرج غذاوخوردن و میده باکلی منت 

اخلاقش صفره 

تو طول روز حتی اگه باهاش شوخی هم بکنم یابراش خودمو لوس کنن  تهش میشورتم .اخلاقش گنده 

همش به دخترای دیگه نگاه میکنه و بعضی موقع ها میبینم داره چت میکنه 

نه زیباست و نه قدبلندی داره فقط اعتماد بنفس داره . یه بار توعمرش بهم زنگ نزده 😐بگه دخترم حالت چطوره 

عقده ایو حسوده .

هی میگه شوهر کن .توبی عرضه ای 

چرا لیسانس گرفتی کار وفوق لیسانس نداری .

تو کل فامیلشون فقط من رفتم دانشگاه ملی ورشته خوب 

میریم خونه فامیلا اینقد چرت وپرت میگه خودم خجالت میکشم .

توعمرش نماز نخونده .روزه هم که هیچ .

من روزه میگیرم .نماز میخونم .تاحالا به هیچ پسری نگاه نکردم .قیافم خوبه . هرکی میبینتم فکر میکنه چقدر پدرو مادرم عالین .البته مامانم یه خانم به تمام معناست .گیر این بابام افتادم . داداشم ندارم ازم حمایت کنه .  گیر بابام افتادم .خدا ببخشتم ولی بعضی موقع ها به این فکر میکنم که اگه نباشه هیچی عوض نمیشه و شاید خیلی خیلی زندگیمون بهتر شه .

پدربزرگمو مادربزرگم ازشون متنفرم که اینو مثل جنگلیها بزرگ کردن .لعنت خدا بر هردوتون که بچه هاتونو مثل حیون بزرگ کردید . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم دركت ميكنن 

الان يه عده ميان ميگن نگو باباته و اينا ولي بهشون توجه نكن

متاسفانه خانواده رو ما انتخاب نميكنيم بايد بسازيم ديگه چه ميشه كرد

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي
ب پدرمادرش فحش نده یوقتاوافعابچه خودش ذاتش بده پدرمادربیچاره خوب 

نه بابا ذاتشون خیلی خرابه اونا بابامو گذاشتن توجیب کوچیکشون . ازشون متنفرم نه فقط بخاطر بابام بلکه بخاطر خودشون .که اگه میخواستم درموردشون بگم ۱۰ صفحه میشد . 

امیدوارم یه ازدواج خوب داشته باشی وبری از پیششون اینجوری لااقل کمتری باباتو میبینی،ولی یکم درباره با ...

من هیچی بهش نمیگم .  همه اینا تو دلمن . و اگه ازدواج کنم با مامانم چکار کنم پیش این . سریه ماه سکتش میده میره زن جوون بگیره .  خدا خودش یه راه بزار جلو پامون 

عشقم دركت ميكنن  الان يه عده ميان ميگن نگو باباته و اينا ولي بهشون توجه نكن متاسفانه خانواده ...

کاش یه اخلاق خوب داشت . مردم از بچه هاشون میترسن که نرن ابروشونو ببرن من از بابام . خسته شدم انقد دعا کردم . اون بدی میکنه به دیگران سرمنو خانوادم میاد 😭

چقد زندگیت شبیه منه من حتا میگم اگه نباشه زندگیمون خیلی بهترم میشه

همه از بیرون نگام میکنن میگن خوشبحالت هیچ غمی نداری .  هه نمی دونن اعصابم داغونه 

بابا منم خیلی بده، یکی از دوستام هست اونم باباش اینجوریه میشینیم با هم درد و دل میکنیم یکم فش بهشون ...

من هیچ وقت نگفتم .همش تو دلم مونده . اینجا هم چون کسی نمیشناستم میگم .