2777
2789
عنوان

می خوام چشمامو بکشم

774 بازدید | 37 پست

سلام خانوما

من چشام برای خودم زیاد جالب نیست یه حالت خمار مایل به پایین داره .نه زیاد ولی خودم می خوام یکم عوض بشم

البته همه میگن قیافه م خوبه ولی خودم راضی نیستم.

بنظرتون چکار کنم؟ کسی اینجا برای کشیدن چشماش اقدام کرده ..خوبه بنظرتون؟

برو هر غلطی میخوای بکن ولی پاتو دیگ نذار نی نی سایت بقیه یاد بگیرن عنشو درارن :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمبرو انجام بده

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
برو هر غلطی میخوای بکن ولی پاتو دیگ نذار نی نی سایت بقیه یاد بگیرن عنشو درارن :/

شما همیشه انقدر با بی نزاکتی حرف می زنی؟

نمی خواستم چیزی بنویسم .اولین باره یکی باهام اینجوری حرف می زنه

شما همیشه انقدر با بی نزاکتی حرف می زنی؟ نمی خواستم چیزی بنویسم .اولین باره یکی باهام اینجوری حرف م ...

شوخی کردم عزیزم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/