2777
2789
عنوان

سرویس کالسکه دلیجان

583 بازدید | 6 پست

سرویس کالسکه کج راه لوزی کد 1231

رنگ های موجود:
کرم قهوه ای، صورتی، زرشکی، قرمز مشکی، سرمه ای

شامل 4 تیکه کالسکه، کریر، روروم، و سام لوازم
با قابلیت انتخاب روروک (آریا بیبی، دیجی ارابه و یوفو دلیجان) و اسکلت کالسکه (235 ارابه، 130 دلیجان، یوفو دلیجان و بنیتا دلیجان)

⭕️ مدل روروک های بالا در قیمت تاثیر ندارد⭕️

هزینه ارسال:
60.000 تومان
🔴درصورت سفارش و ارسال میبایست توسط مشتری پرداخت شود🔴

💰قیمت با اسکلت کالسکه 235 ارابه:
همراه روروک: 649.000 تومان

💰قیمت با اسکلت کالسکه 130 دلیجان:
همراه روروک: 699.000 تومان

💰قیمت با اسکلت بنیتا دلیجان:
همراه روروک: 749.000 تومان

ب نظرم کالسکه اش خیلی بزرگه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالسکه معمولیه دیکه    

چوم چوم

ب نظرم بزرگه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

کالسکه ی بنیتای دلیجان خوبه رورورک هم ارابه خوبه کریرش هم خوبه بزرگه من تا حالا دخترم شش ماهشه مرتب از کریر استفاده ک دم ازروز اول تا الان که دیگه داره براش کوچک میشه .کالسکه هم همین طور رورورک هم یک ماهه