2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم صفرا ای ار سی پی چیه

سنگ تو مجرا گیر میکنه با عمل ای آر سی پی در میارنش

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
والا اسمشو نمیدونم الان نافشو با کناره های شکمشو سوراخ کردن با میله کیسه صفراشو دراوردن

اون لاپاراسکوپی بوده عزیزم ERCP نیست🌹

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
مادرم تازه عمل کرده البته سنگ درنیاوردن تو مجرا گیر کرده بود ،خوردش کردن

اره منم تو مجرا گیر کرده بود البته ۴ سال پیش ولی الان هنوز اذیت میشم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
خب عمله کیسه صفرا بوده دیگه👀

آره بوده اونی که مادرتون انجام دادن کیسه صفرا رو درمیارن کلا حرفتون کاملا درسته اسمش هست کوله سیستکتومی لاپاراسکوپیک

ERCP فقط سنگ رو درمیان کیسه سر جاش میمونه:)

فقط گفتم که اسم عمل مادرتون رو بدونید🌺

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
اره منم تو مجرا گیر کرده بود البته ۴ سال پیش ولی الان هنوز اذیت میشم

واقعا؟😥

از اون موقع ینی خوب نشدی؟؟

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@