2777
2789
ینی چی بارداری شیمیایی

منم نمیدونم بچه های اینجا گفتن..۵روز تاخیرداشتم بی بی چکم مثبت شد آزم ۱.۶ ولی پری شدم..بچه ها گفتن یعنی نطفه تشکیل میشه ولی به هردلیلی جای گزینی نمیکنه تورحم و دفع میشه.حالا یا بخاطر ضعیفی نطفه یا کلا بی دلیل...من اون ماه خیلی شدید سرفه میکردم خودم میگم بخاطر اون بوده حتما

منم نمیدونم بچه های اینجا گفتن..۵روز تاخیرداشتم بی بی چکم مثبت شد آزم ۱.۶ ولی پری شدم..بچه ها گفتن ی ...

اها ایشالله این ماه با هم میشیم یکی از بچه های اینجا بعد سه سال نی نی دار شد من ک تاپیک رو گذاشتم گفت دعا کن منم گفتم نظر حضرت رقیه کن محرم نزدکه اونم گفت باشه بعد نی نی دار شده 🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😘😍ایشالله منو و توام با هم بشیم یه نی نی دخمل برای تو پسر برای من 😍😘😍😘😗😙😚

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیز دلم😀😘😘😘خدااززبونت بشنوه..توچندماهه اقدامی ؟ 

من ماه اولم بود 😁😁ولی این ماه سفت و سختم 😍😎

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
اون بنده خداکه گفتی مشکل داشته یانه بی دلیل باردارنمیشده؟

نمیدونم عزیزم گمونم گفت ترویئد دارم با تنبلی ولی بازم دقیق نمیدونم بزار‌بیاد میپرسیم ازش 

آها..انشالله که این ماه آخرانتظارمون باشه و هردومون بارداربشیم😊

ایشالله عزیزم 😍😘😗😙

یه بی بی چک میزدی فردا صبح اول وقت

سلام دوستم پری بدجنس اومد 😣😥تو چکارا کردی واسه خودت بگو بهم 

سلام دوستم پری بدجنس اومد 😣😥تو چکارا کردی واسه خودت بگو بهم 

عزیزم چه زود مکه نگفتی هفتم موعدته ان شالله همین ماه مامانی 

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
عزیزم چه زود مکه نگفتی هفتم موعدته ان شالله همین ماه مامانی 

فدات شم نمیدونم این ماه زیاد استرس داشتم زود شدم 😢

مرسی عشقم ممنون 😍