دخترم یازده ماهشه یبوست داره بردمش دکتر یه بار گفت باید آزمایش بگیری ،همسرم همکاری نمیکنه ،یه دکتر دیگه بردم سه پودر داد به زور یکم بهش میدم ولی بازم شکمش سفته ،نمیدونم چکارش کنم،شیر خشکی هم هست شما به بچه هاتون چی میدین؟خیلی ماست میخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماست و فعلا کم کن میوه های فصل برای یبوست خوبه کم کم بهش بده نزار شدید بشه اونوقت هم درمانش مشکله هم خدایی نکرده پشتش آسیب میبینه زخم میشه یا بچه بیقرار و عصبی میشه
ماست و فعلا کم کن میوه های فصل برای یبوست خوبه کم کم بهش بده نزار شدید بشه اونوقت هم درمانش مشکله&nb ...
دکتر هم گفت ماست نده ولی بدون ماست آب به غذا نمیزنه هر قاشق غذا یه قاشق ماست میخوره ,میوه هم که هیچی نمیخوره،دکتر بهم گفت آلبالو گیلاس بده اینترنت نمیتونه بخوره
الان فصل انجیر.یکم انجیر له کن بهش بده.کره بهش بده.آب زیاد بهش بده
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دکتر هم گفت ماست نده ولی بدون ماست آب به غذا نمیزنه هر قاشق غذا یه قاشق ماست میخوره ,میوه هم که هیچی ...
روغن زیتون بریز تو غذاش انجیر خیار هلو خوبه براش یکم گرسنه نگهش دار بعد میوه بده اینا عادت غذایی از حالا که کوچیکه بعضی کارها رو زیاد به میلش نباش هم بد غذا میشه هم یبوست خیلی بده چه بچه یا حتی بزرگسال