2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی

145 بازدید | 14 پست

سلام خانما

من چند روز پیش واکسن یکسالگی پسرمو زدم دو روز بعد از واکسن تب گرفت و تا یه روز تب داشت یعنی تا دوشب پیش

حالا از دیشب بدنش دونه ریخته ممکنه از عوارض واکسن باشه؟امروزم جمعست نمیدونم چیکار کنم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
خب ببرید بهداری شهرتون یا بیمارستان ک‌ بازه

خونه نیستم شهرستانم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچکس نمیدونه

عوارض واکسنه  مشکلی نداره واسه دختر منم همینجوری شد .دفعه بعد ک بردی واکسن بزنی ب بهداشت بگو

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
عوارض واکسنه  مشکلی نداره واسه دختر منم همینجوری شد .دفعه بعد ک بردی واکسن بزنی ب بهداشت بگو

دونه ها بعد از چند روز میرن؟

دونه ها بعد از چند روز میرن؟

سه روز .اگ تب کرد فقط استامینفون بده

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

واکسن یک سالگی معمولا تب نداره بعضیاعوارضی مثل سرماخوردگی میدن . ممکنه بیماری ویروسی گرفته همزمان با واکسن شده . به هر حال اگر دونه ریخته ببرید دکتر . بیمارستان کودکان اگر شهر بزرگ هستید . جمعه هم متخصص دارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب فرقی نداره مگ شهرستانی ک هستید بیمارستان یا بهداری نداره

چرا ولی جمعه ها تعطیله 

واکسن یک سالگی معمولا تب نداره بعضیاعوارضی مثل سرماخوردگی میدن . ممکنه بیماری ویروسی گرفته همزمان با ...

الان اومدم خونه مامانم اینجا فقط بهداری داره که جمعه ها تعطیله

یعنی هیچکس نمیدونه

دخترم یکسالشه یک ماه پیش زد اونم دونه ریخت بیرون بردم بهداشت گفت عوارض واکسن هست مهم نیست بعد یه هفته خودش خوب شد فقط سعی کن این یه هفته سرخ شده غذا نخورید تا بش بو نخوره 

یعنی خوب میشه😢😢

آره