2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وکلای خوبی تو تهران می شناسم که تا حالا تونستن از پرونده ی به پیچیده گی پرونده خانوادگی من به خوبی بیان.تیم وکلای پیروز تو تهران متشکل از وکلای جوان و با انرژی که همه شون با سواد و با احترامن .http://vokalayepirouz.com/اینم ادرس سایت شونه .

من وکلای خوبی تو تهران می شناسم که تا حالا تونستن از پرونده ی به پیچیده گی پرونده خانوادگی من به خوب ...

عزیزم من واقعا حرفتو باور می کنم چون من هم گروه وکلای پیروز را میشناسم واقعا گروه خوبی هستن . دوستم برای مشکل خانوادگی داشت و دو سال خودش بدون وکیل رفت ولی به هیچ نتیجه ای نرسید و خیلی اذیت شده بود و بعد کلی پرس و جو رفت پیش این گروه و الان خداروشکر مشکلش حل شده

من خواهر شوهرم با شوهرش به مشکل خورده بود رفت دفتر حقوقی پیروز 

هم مهریه اشو گرفت هم خیلی بی دردسر طلاق گرفت 

این آدرس سایتشه : http://vokalayepirouz.com/

اینم شاره تماسشون۰۲۱-۲۶۶۴۱۸۷۸ 

دفتر والتش تو ولنجکه 

بهترین وکیل تهران

بهترین وکیل تهران میتواند انتخابی باشد که افرادی که درگیر یک پرونده حقوقی باز هستند از آن بهره ببرند ، وکیل ها مسائل حقوفی مختلف موکلین خود را اداره میکنند. بهترین وکیل تهران ممکن است نماینده و وکیل حقوقی فردی که متهم به جرم و جنایت و یا درگیر مسائل دیگری مانند طلاق است،باشد.

با به وجودآمدن مشکلات و مسئله های قضایی و قرارگرفتن در ابهام های حقوقی انتخاب بهترین وکیل تهران میتواند برای تمام ساکنین شهر تهران و حتی دیگر شهرستان ها جزو اولین اولوت های افرادی که درگیر پرونده هستند، باشد.

در بسیاری از این موارد ، شرایط بد روحی و فشارهای عصبی ایجاد شده در مورد مشکلات فرد،امکان بررسی کامل و تصمیم گیری صحیح و درست در باره انتخاب وکیل را از او سلب میکند.

حتی در مواقع بسیاری، حتی در موقعیت های بسیاری افراد سودجو در این مواقع سعی میکنند با عناوین تقلبی وکالت با سوء استفاده مالی از شرایط بد افراد با توجه به اینکه کمکی به انها نمیکنند، بلکه باعث اختلاف و اختلال در زمان و هزینه انها میشوند بنابراین انتخاب بهترین وکیل تهران بسیار دشوار است.

https://xn--mgbg1fo99b.com/بهترین-وکیل-تهران/

منم وکلای پیروز رو پیشنهاد میکنم. پارسال یکی از دوستام با همسرش به مشکل خورده بود، تونست هم طلاقشو بگیره هم مهریه شو گرفت. کارشون خیلی خوبه. اتفاقا تعریفشو همینجا از دوستای نی نی سایتی شنیده بودم بهش معرفی کردم کلی هم دعا کرد برام که کارش حل شده. اتفاقا مشاوره آنلاین هم دارن. تو گوگل سرچ کنید اینستاگرام وکلای پیروز اونجا هم می تونین خدماتشون رو ببینین.

توروخدا پیش هر کی رفتید ازین موسسات کارچاق کن بنام موسسه حقوقی نرید

پول میکشن بالا

چنتاکارآموزم دارن کار  رو میدن به اونا

نتیجه م که معلومه چی میشه

من گول خوردم با دکترسهیل کبیری موسسه سفیران صلح قانون تو هفت حوض قراردادبستم

خدالعنتش کنه

پول گرفت

تلفنم جواب نمیده

قراردادم یکجوری نوشته دستم به جایی بند نیس

شکایتم که فقط کانون وکلا

نهایتا اخطار بدن بهش

باتبلیغ کار میگیره میده به چنتاکاراموز ازشهرستان سمنان و دماوندو...میان براش کاراشو بکنن

بنظرم خودتون کلرتون رو پیش ببرید فقط از وکیل کمک و مشاوره بگیرید

هربار مشاوره م بین70تا100میدید

تمام

من و پدر و همسرم که تابحال وکیل گرفتیم سرمون کلاه رفته

همه رو هم میگن خودمون انجام بدیم

خیر نبینن اونهایی که پول حروم میخورن

پرونده م به ضرر موکلشون میشه

وکیل خوبیه خداییش خانم حمیرا پارسا، کار حقوقی مارا که خیلی خوب و با نتیجه عالی انجام داد ، ما که راضی هستیم از کارش بهترین وکیل ایران، ممنون از دوستان نی نی سایتی که ایشون به ما معرفی کردن . کسی هم می خواد مراجعه کنه ایشون تهران یوسف اباد هستن. 02188554580 این هم شماره دفترشون

.يه خانوم وكيلي هست توي سعادت آباد ،چند نفر به من گفتن برو پيشش  كارش خيلي خوبه . هفته پيش حكم  طلاق من رو گرفت.  اگر بهش بگيد توان مالي نداريد  تخفيف هم ميده  شماره اش 09121764514 خودش خيلي خوش اخلاقه ولي منشي  اش پر افاده است 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز